Dana

Definitie Dana

1. Zona portuara amplasata de-a lungul unui chei si amenajata special pentru acostarea navelor si manipularea marfurilor.2. Magazie pentru depozitarea marfurilor intr-un port sau la vama.3. Fiecare dintre slepurile sau grupurile de slepuri care formeaza un convoi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dana? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dana.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dana. Definitiile termenilor despre Dana cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dana, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dana.