Ce semnificatie au cristalele Swarovski in functie de culoare?

BUCURESTI - 29 octombrie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cristalele Swarovski sunt foarte populare in randul iubitorilor de bijuterii, fiind pietre semipretioase ieftine, stralucitoare si usor de aplicat pe orice tip de bijuterie.

cristale Swarovski

cristale Swarovski

Daca vrei sa faci un cadou sau daca vrei sa achizitionezi pentru tine o bijuterie, poti gasi lantisoare, inele sau bratari Swarovski foarte interesante, colorate intr-o multime de culori care cuceresc ochiul privitorului.

De-a lungul timpului, cristalele Swarovski au creat adevarate povesti, iar una dintre povesti este cea a culorilor. Producatorii austrieci au ales sa asocieze cate o culoare fiecarei luni si sa ii confere o semnificatie cat se poate de interesanta.

Poti, asadar, sa achizitionezi cristalele in functie de luna de nastere a persoanei careia le oferi, in functie de culoarea preferata sau de diverse semnificatii.

Care este semnificatia fiecarui cristal in functie de culoare?

Light Siam (Granat) – Este un cristal rosu adanc, regasita in semintele de rodie. Acest cristal este asociat lunii Ianuarie si simbolizeaza puritate,a compasiunea si iubirea. De asemenea, este considerata a fi " piatra calatorului".

Amethyst – Este piatra lunii februarie si simbolizeaza intelepciune, evlavie, sinceritate si smerenie. De-a lungul timpului, ametistul a fost folosit pentru vindecarea celor care sufera de vitejie.

Aquamarine – Piatra lunii martie are o culoare uimitoare, in nuante stralucitoare de albastru si verde. Este cunoscuta si sub numele de " Apa Marii" si este o piatra reprezentativa pentru marinari. Se zice ca ii aduce curaj si fericire proprietarului. 

Clear Crystal – Este reprezentativa pentru luna Aprilie si este foarte asemanatoare diamantului. Este unul dintre cele mai apreciate cristale Swarovski si este folosit adesea in numeroase bijuterii. 

Emerald – Cristalul lunii Mai este de un verde profund si imita smaraldul. Acesta reprezinta norocul, bogatie, intelepciunea, ratiunea si rabdarea. Se spune ca persoanele care poarta cristale emerald sau smaralde au liniste sufleteasca si mentala. 

Light Amethyst – Este culoarea lunii iunie si imita Alexandrita si Perla. Se crede ca ajuta la concentrare, ofera inspiratie si intareste intuitia. De asemenea, aduce noroc si bogatie. 

Ruby – Cristalul lunii iulie este asociat rubinului. Are un rosu profund si simbolizeaza dragostea si pasiunea.

 

Peridot-ul - Este un cristal purtat adesea in coliere si lantisoare personalizate, care protejeaza impotriva emotiilor negative. Aceasta piatra ofera protectie si dragoste, reprezentand arzatoare luna a lui August.

Safir – Albastrul safirului este considerat a fi culoarea destinului. Cristalele Swarovski safir sunt foarte apreciate si se spune ca au proprietati vindecatoare. Acestea reprezinta luna Septembrie.

Rose Quartz – Este piatra lunii octombrie si este considerata a fi piatra iubirii universale. Este o piatra roz care il fade pe purtator demn de iubire. 

Topaz – Topazul galben este o piatra asociata cu sezonul de recoltare si cu fertilitatea. Un cristal care imita aceasta piatra ofera securitate,, protectie si empatie. De asemenea, se spune ca ajuta la vindecarea inimii si a rinichilor.

Zirconiu albastru – Este o piatra a demnitatii si puritatii. Piatra lunii Decembrie se gaseste in numeroase bijuterii si este una dintre cele mai frumoase atunci cand este imitata de stralucitoarele cristale Swarovski.

Atunci cand alegi o bijuterie cu cristale Swarovski, asadar, spune si povestea ei. Cu siguranta, persoana careia i-o oferi va fi extrem de incantata.