Renovare simplă cu un plus de confort – încălzirea electrică prin pardoseală

Popesti Leordeni - 16 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle

Disconfortul unei pardoseli reci vă determină să visați la un sistem de încălzire prin pardoseală? Vă descurajează încă de la început gândul la renovare? Praful, mizeria și stresul unei lucrări care nu se mai termină pot să vă determine să renunțați la un astfel de proiect. DEVI are soluția ideală pentru confortul dorit: sisteme de încălzire prin pardoseală pentru proiecte de renovare.

Încălzirea prin pardoseală - confort și siguranță

Încălzirea prin pardoseală - confort și siguranță

Soluții simple pentru o instalare curată

Simplu și ușor de instalat, un sistem format din covoraș pentru încălzire electrică prin pardoseală și un termostat vă asigură confortul dorit în casa dumneavoastră. Un exemplu de produs care se potrivește proiectelor de renovare, este Devimat™ , un covoraș care se poate instala cu ușurință direct pe pardoseala existentă, indiferent dacă aceasta este din beton, material lemnos sau chiar o suprafață veche cu plăci sau gresie. Este un covoraș foarte subțire, cu grosimea cuprinsă între 2,3mm și 4mm, care se instalează simplu și rapid în grosimea adezivului pentru plăci, fără ca nivelul pardoselii să fie înălțat semnificativ.

Confort și sănătate

O pardoseală încălzită este cu siguranță confortul de care aveți nevoie pentru a vă simți bine acasă. Asftel, atât iarna, dar și vara, puteți să mergeți desculți prin casă, fără a vă mai feri de gresia rece. Medicii recomandă mersul desculț ca fiind  cel mai sănătos, mai ales pentru copii. Puteți seta temperatura optimă a pardoselii și să uitați de grijea răcelilor. 

Economii semnificative de energie

Un sistem de încălzire prin pardoseală se instalează doar în spațiile care necesită încălzire, nu pe întreaga suprafață a încăperii. De exemplu, zonele acoperite de mobilier, aparatură electrocasnică (frigider, mașina de spălat etc.) sau cada de la baie nu necesită să încălzite. Dacă dimensionați corect proiectul încă de la început, veți reduce semnificativ atât costurile de achiziționare, cât și cele de energie. Eliminând suprafețele care nu necesită încălzire veți eficientiza și consumul de energie.

O altă soluție pentru optimizarea consumului de energie este instalarea unui termostat programabil, care să asigure funcționarea sistemului de încălzire electrică prin pardoseală la temperatura dorită, doar atunci când e nevoie. DEVIreg™ Touch, este un produs gândit pentru utilizatorul modern, operat printr-un ecran tactil similar telefoanelor inteligente. Este foarte ușor de utilizat și are incluse o serie de funcții inteligente pentru economisirea energiei.

Mai mult, există posibilitatea ca pentru baie și bucătărie să renunțați la radiatoare, reducând și mai mult factura la energie electrică, și în același timp câștigând spațiu pentru amenajare. 

Sfaturi utile

1. Instalare simplă. Alegeți covorașele de încălzire electrică care se pot instala cu ușurință sub orice tip de pardoseală, fără eforturi mari pentru renovare.

2. Economie de energie. Încălzind  doar spațiile circulate și controlând sistemul cu ajutorul unui termostat programabil veți optimiza consumul de energie, fără a afecta confortul termic interior.  

3.Calitate garantată. Alegeți produse cu garanție îndelungată. Pentru un covoraș de încălzire garanția este de 10 ani, iar termostatele au garanție între 3 și 5 ani.

4. Suport tehnic. Dacă aveți nevoie de un ajutor în estimarea necesarului pentru proiect, încercați aplicația DEVI HeatMap™ , care vă va ghida în stabilirea dimensiunilor proiectului, alegerea produselor potrivite.

Despre Devi

Producătorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european în domeniul sistemelor de încălzire electrică prin pardoseală şi în domeniul sistemelor exterioare pentru topirea gheţii şi zăpezii - poziţie pe care o ocupă datorită interesului pentru sistemele avansate, fabricate în cele mai avansate centre mondiale de competenţă pentru încălzirea prin pardoseală.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/danfoss/renovare-simpla-cu-un-plus-de-confort-incalzirea-electrica-prin-pardoseala