Sisteme eficiente pentru topit gheata si zapada - DEVI solutii pentru confort si siguranta

BUCURESTI - 21 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Pe timpul iernii căderile de zăpadă și țurțuri sunt un pericol cu care ne confruntăm cu toții. Ca pietoni riscăm oricând să fim răniți de țurțurii care se desprind de pe streșini, ca șoferi putem să avem surpriza neplăcută să ne găsim mașina în parcare afectată de căderea zăpezii sau țurțurilor de pe acoperișurile necurățate. Ca proprietari, trebuie să fim conștienți că o clădire neîntreținută poate provoca un prejudiciu, ale cărui costuri vom fi obligați să le suportăm. Soluția - sistemele de încălzire electrică pentru topit gheață și zăpada.

N
Turturi, pericole de iarnă

Turturi, pericole de iarnă

 Sistemele DEVI pentru topit gheața de pe acoperișuri, burlane și jgheaburi au o eficiență ridicată, consum redus de energie și sunt extrem de fiabile, fiind instrumentul ideal pentru combaterea inconveniențelor și riscurilor iernii. 

Cezar Cojocea, Director Vânzări, Danfoss SRL

DEVI vă oferă o soluție eficientă pentru a scăpa de aceste griji: sistemele de încălzire electrică pentru exterior, sisteme pentru topit gheața și zăpada de pe acoperișuri și burlane. Când încep ninsorile, un sistem DEVI pentru topit zăpada și gheața este soluția ideală, care vă poate salva de problemele iernii. Acesta este format dintr-un cablu de încălzire, un termostat electronic şi accesorii necesare instalării.

Sistemul DEVI pentru topirea zăpezii şi a gheţii de pe acoperiş poate fi instalat teoretic pe orice tip de acoperiş, iar gama largă de produse vă oferă posibilitatea aplicării acestui sistem pe acoperişuri de metal, bitum sau ţiglă. Un avantaj major al acestor sisteme este că sunt extrem de simplu și rapid de instalat, fără a fi necesare modificări. Pentru a vedea cât de ușor este să vă protejați acoperișul, vă invităm să vizionați prezentarea video, anexată.  

”Sistemele DEVI au o eficiență ridicată, consum redus de energie și sunt extrem de fiabile, fiind instrumentul ideal pentru combaterea inconveniențelor și riscurilor iernii. Pentru a crește eficiența energetică a sistemului, adăugați un controler inteligent DEVIreg 850. Acest termostat avansat este sensibil la umezeală și temperatură, însemnând că sistemul nu va fi activat în perioadele când afară este frig, dar nu se înregistrează precipitații.” – Cezar Cojocea, Director Vânzări, Danfoss SRL.

Ținând cont de riscurile și costurile aferente daunelor cauzate de căderile de zăpadă și gheață, investiţia într-un sistem pentru topirea zăpezii și gheții reprezintă o investiție rentabilă. În plus, sistemul de încălzire este o investiţie financiară rentabilă deoarece reparaţiile acoperişurilor, ale conductelor de scurgere şi ale burlanelor sunt întotdeauna costisitoare după o iarnă aspră. 

Despre Devi

Producătorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european în domeniul sistemelor de încălzire electrică prin pardoseală şi în domeniul sistemelor exterioare pentru topirea gheţii şi zăpezii - poziţie pe care o ocupă datorită interesului pentru sistemele avansate, fabricate în cele mai avansate centre mondiale de competenţă pentru încălzirea prin pardoseală.