SAMSUNG-MEDISON lanseaza noul ecograf Accuvix A30 si in Romania

BUCURESTI - 10 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

SAMSUNG-MEDISON a lansat recent ecograful Accuvix A30 , aparat ce inglobeaza o serie de elemente inovative. Acest ecograf performant va fi lansat oficial in Romania de catre firma Danson .

Imagine Ecograf Accuvix A30

Imagine Ecograf Accuvix A30

Odata cu  lansarea pe piata a  noului ecograf Accuvix A30, firma SAMSUNG- MEDISON a stabilit noi standarde de performanta.

 

Accuvix A30 este un ecograf multidisciplinar si este primul ecograf dotat cu  monitor LED  full HD (High Definition), avand   diagonala  de 21,5 inch (54,6 cm).  Acest monitor permite obtinerea unor imagini  deosebite, cu contrast puternic si  rezolutie mare. De asemenea, aparatul dispune de un Doppler Color inovativ cu sensibilitate sporita in detectarea vaselor de sange periferice(ecograful vine si cu alte elemente noi, le puteti afla dand click Aici).

 

DANSON,  in calitate de distribuitor  exclusiv al ecografelor  SAMSUNG- MEDISON,  organizeaza lansarea oficiala in Romania a ecografului Accuvix  A30  la Cluj-Napoca,  in cadrul Congresului  Societatii Romane  de  Ultrasonografie in Medicina si Biologie,  in perioada 31 mai - 2 iunie 2012. Participantii  la  congres sunt invitati la standul Danson, pentru a se convinge de calitatea imaginilor  obtinute cu ecograful  Accuvix A30.

 

Lansarea ecogafului Accuvix A30  inseamna pentru DANSON  si depasirea unui prag simbolic privind numarul de ecografe vandute.Danson vinde ecografe  inca din 1995, iar primul ecograf A30 pe care l-a vandut  poarta  numarul 1001.

 

Pentru  mai multe informatii despre  avantajele si inovatiile aduse de catre ecograful Accuvix A30,  contactati firma Danson. 

Despre DANSON

Firma DANSON a fost fondata in anul 1993 si este specializata pe importul, distributia si service-ul aparaturii medicale, in special ecografe.

In calitate de distribuitor exclusiv al companiei Samsung-Medison, a oferit intotdeauna ecografe de inalta calitate, in pas cu noile tehnologii, la un pret accesibil.