ANUNT IMPLEMENTARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” OPTIMUS PERFORMANCE MARKETING 99 SRL

BUCURESTI - 20 ianuarie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Finante / Contabilitate

OPTIMUS PERFORMANCE MARKETING SRL cu sediul in Municipiul București, str. Str. Emanoil Porumbaru, nr. 13, Parter, anunță finalizarea proiectului ’’Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor’’, in baza Contractului de finanțare Nr. M2-13675 din 23.07.2021, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului, BUCUREŞTI

Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Rezultate în urma implementăriiproiectului: Menținerea sau suplimentarea numărului de angajați existenți la data înscrierii electronice pentru o perioadă de minim 6 luni de la momentul plății ajutorului financiar si combaterea efectelor negative ale COVID-19 asupra activității beneficiarului OPTIMUS PERFORMANCE MARKETING SRL.

Valoare grant nerambursabil: 301197,30 RONValoare cofinanțare: 45179,595 RON

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de contact beneficiar:​