Cum se realizeaza faimoasele picturi pe numere

BUCURESTI - 2 iunie 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Astazi, pictura pe numere a devenit foarte populara si atrage un numar mare de oameni creativi care pot crea capodopere cu propriile maini, fara a avea o educatie artistica speciala.

daretopaint.ro

daretopaint.ro

Dar cum este creata pictura pe numere?

Cum se creeaza un tablou pe numere

Crearea tablourilor pe numere este un proces destul de laborios si interesant care, in cele din urma, ne ofera tuturor posibilitatea de a ne simti niste artisti adevarati.

Bineinteles, pentru crearea acestor picturi numere, mai intai trebuie sa fie alese subiecte si imagini care vor fi de interes pentru clienti. Pentru a face acest lucru, creatorii picturilor au selectat cu atentie subiecte populare. Totodata, aceste picturi pe numere trebuie selectate si elaborate pentru diferite audiente, de la mic la mare, astfel incat acestea sa fie diverse, interesante si pentru fiecare gust in parte.

Apoi, imaginea trece printr-un program special care proceseaza originalul. Un rol important in acest sens il au designerii care aleg combinatia potrivita de culori, nuante, tranzitii.  Schema trebuie sa fie lucrata si verificata foarte atent, astfel incat, intr-un final sa se primeasca o pictura pe numere fara greseli si pe intelesul tuturor.

Urmatorul pas il consta taierea rolelor uriase de carton sau panza si aplicarea schemei. La sfarsitul acestui proces clientii gasesc picturi pe numere de diferite dimensiuni, modele si in culori variate – care iti pot decora interiorul cu brio!

Rolul culorilor

Culorile in sine si continutul setului joaca un rol important in crearea setului de pictura. Toate vopselele necesare sunt turnate in borcane mici si numerotate conform schemei. Un set vine cu pensule, scheme suplimentare pe hartie, precum si suportul propriu zis, astfel incat persoana care a ales pictura sa se poata bucura imediat de ea.

Dupa cum putem vedea, procesul de creare a unei picturi pe numere nu este atat de simplu si necesita mult efort, timp si, cel mai important, o buna abordare a designului. Nu degeaba acest tip de arta a devenit atat de popular si de solicitat de catre iubitorii de arta!

Nu exista restrictii de varsta pentru aceasta activitate minunata, oricine, fie ca este un scolar sau o persoana in varsta pasionata de creatie, poate gasi un tablou cu numar, care va deveni mai tarziu o adevarata capodopera.

Astfel, procesul de elaborare a picturii pe numer este clar. Dar tu ce pictura ti-ai ales?