Cum alegi o Firma de Tractari Auto in 2020?

BUCURESTI - 19 februarie 2020

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Media / Publicitate, Logistica/Transport, Internet

Live site

Raspuns: deschizi conexiunea internet pe telefonul mobil! Dar, cand, cum, cine? Hai, sa nuantam acesti 3 C…

Tractari Auto Non-Stop - RomTractari

Tractari Auto Non-Stop - RomTractari

Raspuns: deschizi conexiunea internet pe telefonul mobil! Dar, cand, cum, cine? Hai, sa nuantam acesti 3 C…

Cand? – evident, alegi o firma de tractari auto numai atunci cand ai nevoie si asta inseamna ca ai o problema care nu se poate rezolva altfel. Dar se poate rezolva! Problema este considerata avarie atunci cand te confrunti cu o pana de motor, o pana de cauciuc, o pana de baterie sau combustibil, o masina cu roti blocate sau o cutie de viteze blocata. Apelezi la o firma de tractari auto si atunci cand te afli pe raza unui sector din Bucuresti sau din zona limitrofa. Poti sa apelezi la aceeasi firma de tractari auto si daca problema se manifesta cand te afli pe A1, A2, A3.

Motivatia este simpla si te ajuta sa scapi de o bataie de cap suplimentara. Cand ai o problema si te afli in trafic, este indicat sa apelezi la serviciile unor specialisti pentru a limita cat mai mult daunele, indiferent de natura sau amploarea acestora, pana ajungi intr-un service autorizat.

Cum? Te informezi din timp, deoarece paza buna trece primejdia rea, adica incerci sa inveti din experienta altora, strangi informatii si pastrezi la indemana punctul de contact al unei firme de tractari auto, de incredere. Frecvente sunt insa greselile pe care le fac cei care intampina astfel de situatii de urgenta si apeleaza, in mod eronat, la serviciile unor persoane lipsite de experienta necesara. Singura motivatie a acestei decizii este de ordin financiar, dar este o abordare gresita si paguboasa.Cel mai simplu ar fi sa notezi numarul in memoria telefonului mobil sau, cel putin, sa pastrezi informatia notata clar in torpedoul masinii.

Retine, deci contact mobil 0763396396.

Cine? Echipajele firmei de tractari auto sunt cele mai in masura sa asigure fie o tractare in conditii de siguranta pentru autovehiculul tau, fie sa iti ofere asistenta tehnica de specialitate chiar la fata locului. Deplasarea echipajelor se face cu autospeciale dotate cu toate sistemele mecanice, electrice si hidraulice care sa asigure o operatiune de tractare auto pana in locatia dorita, fie ca este vorba despre un parc auto protejat sau un service auto indicat de proprietarul autovehiculului.

Sa mentionam ca tot aceste echipaje pot sa organizeze transportul unor autovehicule noi, precum si operatiuni de tractari din/in parcari subterane. Pentru orice situatie in care te afli in dificultate in legatura cu autovehiculul tau, noteaza si apeleaza 0763396396.

Tehnica tractarii eficiente si corecte nu este stapanita de prea multe persoane, din simplul motiv ca o avarie la autoturismul personal nu apare, din fericire, prea frecvent.

Si totusi, de ce aceasta firma de tractari auto

…pentru ca ofera servicii de calitate, respectiv asistenta tehnica, in regim non-stop, 24/7. Comenzile sunt preluate de un dispecerat care evaluaeaza si va poate indica timpul real necesar unui echipaj specializat sa se deplaseze la locul indicat de dv. De regula, angajatii firmei de tractari auto depun eforturi pentru ca acest timp sa nu depaseasca 30 minute.

…pentru ca tarifele serviciilor pornesc de la 80 lei (pret fara TVA) pentru tractarea unui mobil cu o masa de maxim 1000 kg, pe raza celor 6 sectoare ale orasului Bucuresti.

…pentru ca firma poate oferi servicii specializate de tractari auto pentru autovehicule cu o greutate maxima de pana la 3500 kg, cu tarife pornind de la 200 lei (pret fara TVA).

Experti in servicii de tractari auto, asistenta rutiera si transport pe platforma auto.

RomTractari - Profesionalism, calitate si rapiditate.