COMPUTER ASSOCIATES LANSEAZA BRIGHTSTOR r11.5

BUCURESTI - 13 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

COMPUTER ASSOCIATES LANSEAZA BRIGHTSTOR r11.5

DATACOM, Value Added Distributor, anunta lansarea BrightStor r11.5, un set integrat de solutii modulare de management al stocarii care permit companiilor sa-si gestioneze si sa-si protejeze datele stocate, in conformitate cu obiectivele de business. Noua versiune ajuta clientii sa-si optimizeze eficienta operatiunilor de stocare si sa-si reduca costurile totale ale proprietatii prin intermediul proceselor automate si administrarea simplificata a mediilor de stocare.

“Pentru a-si maximiza valoarea investitiilor in infrastructura de stocare a datelor, companiile trebuie sa-si administreze proactiv mediile de stocare intr-un mod aflat in legatura directa cu modalitatea in care se utilizeaza datele stocate in procesul de desfasurare a afacerii,” declara Anders Lofgren, prim vice-presedinte al departamentului de management al solutiilor de stocare din cadrul Computer Associates. “BrightStor r11.5 este o solutie inteligenta care ofera optiunea de automatizare a proceselor asigurand disponibilitatea continua a datelor informatice si oferind permanent posibilitatea de a controla costurile IT.
“Trebuie sa fim siguri ca aplicatiile cheie ale afacerii sunt permanent disponibile, deci trebuie sa avem cele mai bune procese de backup si sa utilizam in mod optim spatiul de stocare disponibil,” declara Mohamad Alkazaz, IT & Telecommunications Manager in cadrul Saint-Gobain Crystals, o filiala a Compagnie de Saint-Gobain, una dintre cele mai bune 100 de companii industriale din lume. “Noua versiune a solutiei BrightStor realizeaza procesul de backup intr-un mod mult mai eficient si ne ofera o imagine de ansamblu asupra modalitatii de utilizare a resurselor de stocare.”
DATACOM anunta, de asemenea, ca toate companiile care au implementat solutia BrightStor pe platformele Windows sau Linux si care se afla in perioada de valabilitate a mentenantei beneficiaza in mod gratuit de upgrade la noua versiune a solutiei.

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Juniper Networks