COMPUTER ASSOCIATES LANSEAZA SUITELE DE PROTECTIE

BUCURESTI - 18 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DATACOM - Unic Distribuitor Computer Associates (CA) anunta lansarea Suitelor CA pentru Protectia totala a datelor. Suitele CA de Protectie combina solutiile de securitate, stocare si migrare a desktop-ului intr-o solutie complexa si complet integrata, destinata minimizarii riscurilor, prevenirii caderilor de sistem si reducerii costurilor managementului IT din cadrul IMM-urilor.

COMPUTER ASSOCIATES LANSEAZA SUITELE DE PROTECTIE

DATACOM – Unic Distribuitor Computer Associates (CA) anunta lansarea Suitelor CA pentru Protectia totala a datelor, sase solutii complet integrate care contribuie la reducerea riscurilor, a caderilor de sistem si a costurilor managementului IT din cadrul IMM-urilor. Avand pretul si configuratia ideala pentru afacerile de dimensiuni mici si mijlocii, Suitele de Protectie CA ofera multiple niveluri de protectie impotriva virusilor si a spyware-ului, realizeaza procesele de backup si recuperare a datelor si transfera automat setarile, preferintele si datele utilizatorilor pe PC-urile upgradate sau noi.

Cele sase Suite de Protectie Computer Associates sunt urmatoarele:
- Suita CA pentru Protectia Desktop-ului creata pentru a proteja datele de pe desktop-uri si laptop-uri.
- Suita CA pentru Protectia Server-ului creata pentru a proteja datele stocate si gestionate centralizat.
- Suita CA pentru Protectia Afacerii creata pentru a asigura protectia datelor de pe servere si desktop-uri.
- Suita CA pentru Protectia datelor pe Microsoft Small Business Server Standard Edition destinata IMM-urilor care utilizeaza sau intentioneaza sa implementeze editia standard Microsoft Small Business Server.
- Suita CA pentru Protectia datelor pe Microsoft Small Business Server Premium Edition destinata IMM-urilor care utilizeaza sau intentioneaza sa implementeze editia premium Microsoft Small Business Server.
- Suita CA pentru Protectia datelor pe Windows destinata companiilor cu o retea de 50-500 PC-uri care utilizeaza Windows Server 2003, Standard Edition; Microsoft Exchange Server 2003, Standard Edition; si Microsoft Operations Manager (MOM) 2005, Workgroup Edition.

“Protectia riguroasa a datelor si a sistemelor IT este critica pentru IMM-uri, avand in vedere ca majoritatea acestora se confrunta cu limitari in ceea ce priveste numarul de angajati si volumul resurselor”, declara David Luft, prim vice-presedinte al departamentului de dezvoltare pentru sectorul IMM-urilor din cadrul CA. “Prin intermediul celor mai unitare si usor de utilizat solutii din industrie pentru securitate, stocare si migrare a sistemelor, Suitele CA pentru Protectia datelor permit IMM-urilor sa-si implementeze chiar si cu resurse limitate toate nivelurile de protectie necesare — pentru a se putea concentra astfel asupra dezvoltarii afacerii si nu asupra gestionarii tehnologiei.”

Suitele CA de Protectie a datelor ofera, de asemenea, avantajul unui singur proces de instalare si al unei singure console de management bazate pe web care permite gestionarea centralizata a operatiunilor de protectie a datelor, a utilizatorilor, a politicilor si a rapoartelor. Tabloul grafic de comanda simplifica toate operatiunile de protectie antivirus, anti-spyware, backup, recuperare si migrare a sistemelor.

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Computer Associates International
Computer Associates dezvolta si ofera software pentru succesul companiilor in noua era informatica: software pentru managementul eBusiness. Solutiile CA de inalta clasa abordeaza toate aspectele privind eBusiness-ul prin produsele sale bine cunoscute in intreaga lume: Unicenter pentru managementul infrastructurii, BrightStor pentru gestiunea stocarii, eTrust pentru gestiunea securitatii datelor. Dupa 25 de ani de inovari continue si dedicatie in beneficiul calitatii, CA ofera solutii cu un puternic impact tehnologic si de business asupra clientilor, transformand tehnologia intr-un partener de incredere. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa vizitati www.ca.com
Raluca Poenaru
Marketing Consultant
raluca.poenaru@dtcsw.com