JUNIPER NETWORKS CASTIGA TEREN PE PIATA DIN BULGARIA

BUCURESTI - 7 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DATACOM Bulgaria a acoperit un segment important din piata, in prezent o serie de provideri locali de Internet, companii de telecomunicatii si institutii financiar-bancare utilizand tehnologii Juniper Networks.

La mai putin de o jumatate de an de la demararea activitatii de distributie a solutiilor de securitate si networking Juniper Networks, DATACOM Bulgaria – Value Added Distributor, a acoperit deja un segment important din piata, in prezent o serie de provideri locali de Internet, companii de telecomunicatii si institutii financiar-bancare, utilizand tehnologii Juniper Networks. Printre actualele companii utilizatoare de tehnologii Juniper Networks se numara si Stectrum Net, Hebros Bank si MobiTel. Ca urmare a succesului inregistrat pe piata, DATACOM Bulgaria a organizat vineri, 1 iulie 2005, primul eveniment de anvergura structurat in trei sesiuni distincte adresate partenerilor, clientilor si, respectiv, reprezentantilor presei locale.

In cadrul conferintei de presa, DATACOM a anuntat cresterea economica a companiei ca urmare a recentului parteneriat cu Juniper Networks, acoperirea majoritatii pietei locale de service provideri si institutii financiar-bancare, extinderea retelei de parteneri si o serie de avantaje economice si competitive oferite de solutiile Juniper Networks. Cu o cota de piata de 37% pe segmentul de networking, cu 34% pe piata de core routing si 27% pe piata de edge routing, Juniper Networks este, potrivit studiilor Gartner, o companie lider si vizionara atat in Magic Quadrant for Enterprise Firewalls, cat si in SSL Magic Quadrant.

In cadrul evenimentului dedicat partenerilor si clientilor, reprezentantii DATACOM si Juniper Networks au prezentat o serie de beneficii tehnice si financiare oferite de utilizarea solutiilor de securitate si retelistica Juniper Networks si noile programe si promotii dedicate partenerilor. Portofoliul de parteneri a fost dintotdeauna foarte important in ceea ce priveste evolutia si cresterea economica a companiei. DATACOM Bulgaria are in prezent o retea de peste 100 de parteneri activi prin intermediul carora ofera produsele si serviciile necesare realizarii retelelor critice de business si a sistemelor de securitate.

Stefan Katheder, Director Channels, Central/EasternEurope/Seast, Juniper Networks, a declarat in cadrul recentului eveniment DATACOM Bulgaria: “Juniper Networks are o abordare extensiva atat in livrarea solutiilor de retelistica de ultima generatie cat si in stabilirea parteneriatelor locale destinate sa furnizeze valoare pe pietele in ascensiune. In acest context, parteneriatul nostru cu DATACOM Bulgaria se inscrie in seria lunga de strategii de dezvoltare business implementate cu succes de Juniper Networks la nivel international”.

La acest eveniment au mai participat din partea DATACOM, Mihai Olaru – General Manager si Catalin Matei – Distribution Manager, din partea Juniper Networks: Ercan Aydin – Channel Manager SEE, Stefan Katheder – Director Channels CE&SEE, Paul Gainham – Portfolio Marketing Manager, Aviram Zrahia – Security System Senior Engineer, Murat Ozdemir – Senior System Engineer si Joerg Andresen – System Engineer CEU Application Product Group. Evenimentul s-a bucurat de o excelenta participare atat din partea clientilor si partenerilor, cat si din partea presei.

Despre DATACOM

Juniper Networks
Juniper Networks transforma tehnologia networking oferind clientilor sai avantajul competitiv prin imbinarea solutiilor de securitate cu cele de networking. Juniper Networks este dedicat clientilor sai, pentru care retelele consitutie o valoare strategica, printre acestia numarandu-se cei mai importanti operatori de retele, companii internationale, agentii guvernamentale si institute de cercetare si educatie. In prezent, Juniper Networks detine un portofoliu extins de solutii de retelistica si securitate care adreseaza o gama larga de nevoi de securitate si cerinte de performanta existente in cele mai complexe retele ale companiilor din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net


DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Raluca Bucur
Marketing Consultant
raluca.bucur@dtcsw.com