JUNIPER NETWORKS, LIDER PE PIATA DE FIREWALL/VPN SI SSL VPN

BUCURESTI - 6 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DATACOM, Value Added Distributor, anunta ca Juniper Networks a fost declarat lider pe piata high-end de Firewall/VPN si SSL VPN.

JUNIPER NETWORKS, LIDER PE PIATA DE FIREWALL/VPN SI SSL VPN

DATACOM, Value Added Distributor, anunta ca, recent, Infonetics Research, prima companie internationala de ceretare de piata specializata in retelistica si telecomunicatii, a declarat Juniper Networks lider pe pietele high-end de Firewall, Secure Sockets Layer (SSL) si Virtual Private Network (VPN). Prin raportul din septembrie 2005, Infonetics Research transmite ca, in trimestrul 2 al anului 2005, Juniper Networks a obtinut 35% din piata high-end de firewall si VPN si 36% din piata high-end de SSL VPN.
"Juniper va continua sa-si creasca, atat gradul de vizibilitate, cat si nivelul incasarilor din sectorul high-end al pietei de VPN/firewall prin intermediul noilor aplicatii de 30 Gbps la care se lucreaza in prezent. In ceea ce priveste categoria de SSL VPN, adaugarea in curand la portofoliu a unor aplicatii virtualizate SSL VPN pentru servicii gestionate va contribui substantial la mentinerea pozitiei de lider si la dezvoltarea Juniper Networks in contextul general al acestei piete," declara Jeff Wilson, analist principal al departamentului de VPN si Securitate al Infonetics Research.
Juniper Networks dispune de un portofoliu variat de sisteme de securitate si retelistica de inalta performanta care se constituie in solutii scalabile pentru companii de mari dimensiuni, multinationale si retele complexe din centrele de date. Echipamentele ofera sisteme virtuale, un grad ridicat de compatibilitate si interfete flexibile, asigurand fluiditatea si securitatea comunicarii in cadrul retelei.

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Juniper Networks
Juniper Networks este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si de networking. Printre clientii sai se numara 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 de service provideri. La nivel global, indiferent de industrie, Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net


Raluca Poenaru
Marketing Consultant
raluca.poenaru@dtcsw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/datacom/juniper-networks-lider-pe-piata-de-firewallvpn-si-ssl-vpn