Juniper Networks – lider pe piata de firewall/VPN

BUCURESTI - 26 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Juniper Networks este in prezent lider pe piata de firewall/VPN si a doua companie pe piata globala de solutii de securitate IT. Aceasta clasificare a fost publicata in cel mai recent raport Infonetics Research si a fost realizata pe baza criteriilor financiare. Potrivit raportului Infonetics Research, in cel de-al doilea trimestru din 2006, Juniper Networks a inregistrat o cota de piata de 35% pe segmentul tehnologiilor firewall/VPN si o crestere de 10% pe piata globala a produselor de securitate, in timp ce la nivelul companiilor concurente s-a observat o incetinire semnificativa a ritmului de crestere.

Juniper Networks – lider pe piata de firewall/VPN

'Obtinerea locului 2 pe piata globala de securitate a retelei reprezinta o realizare importanta pentru Juniper Networks, realizare care consolideaza pozitia de lider a companiei pe pietele de SSL VPN si firewall high-end,' declara Jeff Wilson, Analist Senior in VPN si securitate in cadrul Infonetics Research. 'In plus, Juniper Networks a demarat recent un proces de mare anvergura in vederea lansarii unei noi serii de solutii dedicate securitatii aplicatiilor, proiect care va aduce cu siguranta o dezvoltare semnificativa a procesului de business.'

In prezent, clasa de produse high-end firewall/VPN Juniper Networks include seria NetScreen-5000, oferind capabilitati de pana la 30Gbps pentru firewall high-end si 15Gbps pentru VPN, precum si Integrated Security Gateway (ISG) 1000 si 2000. Juniper Networks este in prezent compania care stabileste standardele pentru multi-service security gateways, oferind platformele ISG 1000 si 2000 ca echipament firewall/VPN sau ca solutie unitara cu functionalitati de detectare si prevenire a intruziunilor (IDP).

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, distribuitor autorizat in Romania si Bulgaria al solutiilor CA, Juniper Networks, Extreme Networks si Secure Computing, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, DATACOM asigura partenerilor sai acces la Centrul de Compenta si support help-desk. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com.

Juniper Networks
Juniper Networks este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si de networking. Printre clientii sai se numara 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 service provideri. La nivel global, indiferent de industrie, Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net.
Raluca Poenaru
raluca.poenaru@dtcsw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/datacom/juniper-networks-lider-pe-piata-de-firewallvpn