JUNIPER NETWORKS, LIDER PE PIETELE DE FIREWALL, SSL SI VPN

BUCURESTI - 28 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DATACOM, unic distribuitor Juniper Networks in Romania si Bulgaria anunta ca Juniper Networks a fost pozitionat ca lider pe pietele de Firewall, Secure Socket Layer (SSL) si Virtual Private Networks (VPN) pentru primul trimestru al anului 2005.

JUNIPER NETWORKS, LIDER PE PIETELE DE FIREWALL, SSL SI VPN

DATACOM, unic distribuitor Juniper Networks in Romania si Bulgaria anunta ca Infonetics Research, companie internationala de cercetare de piata si consultanta in domeniul retelelor de date si a industriei de telecomunicatii, a pozitionat Juniper Networks ca lider pe pietele de Firewall, Secure Socket Layer (SSL) si Virtual Private Networks (VPN) pentru primul trimestru al anului 2005. Studiile realizate de compania Infonetics Research pentru perioada mentionata mai sus demonstreaza ca Juniper Networks a atins o cota de piata de 34% la categoriile firewall si VPN si 37% in ceea ce priveste produsele de tip SSL VPN.

Tehnologiile inovative si performante de securitate in cadrul retelei contribuie la minimizarea riscurilor asociate conectarii si furnizarii serviciilor critice de retelistica si a aplicatiilor business. Produsele de securitate Juniper Networks de tip firewall/VPN indeplinesc toate functiile esentiale de securitate iar aplicatiile SSL VPN permit accesul securizat al angajatilor, partenerilor si clientilor aflati la distanta la resursele interne ale companiei. Dincolo de performantele tehnice deosebite, solutiile Juniper Networks de securitate si retelistica ofera avantajul unei investitii initiale reduse si al unor costuri operationale rentabile, constituindu-se intr-o gama de solutii cu un cost total al proprietatii deosebit de avantajos.

“Juniper Networks a obtinut un grad ridicat de vizibilitate pentru linia de produse high-end firewall si VPN destinate companiilor de mari dimensiuni si service providerilor, facilitand astfel gestionarea eficienta si competitiva a aceastei categorii de baza de solutii de retelistica si securitate,” afirma Jeff Wilson, senior analist al categoriei de VPN si securitate din cadrul Infonetics Research“. In ceea ce priveste categoria SSL VPN, portofoliul Juniper Networks cuprinde, de asemenea, o serie de solutii complexe si performante, mentinandu-si primul loc pe aceasta piata timp de mai multi ani consecutiv,” declara Jeff Wilson.

Despre DATACOM

Juniper Networks
Juniper Networks transforma tehnologia networking oferind clientilor sai avantajul competitiv prin imbinarea solutiilor de securitate cu cele de networking. Juniper Networks este dedicat clientilor sai, pentru care retelele consitutie o valoare strategica, printre acestia numarandu-se cei mai importanti operatori de retele, companii internationale, agentii guvernamentale si institute de cercetare si educatie. In prezent, Juniper Networks detine un portofoliu extins de solutii de retelistica si securitate care adreseaza o gama larga de nevoi de securitate si cerinte de performanta existente in cele mai complexe retele ale companiilor din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net


DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Raluca Bucur
Marketing Consultant
raluca.bucur@dtcsw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/datacom/juniper-networks-lider-pe-pietele-de-firewall-ssl-si-vpn