JUNIPER NETWORKS SEMNEAZA DOUA NOI CONTRACTE DE ACHIZITIE

BUCURESTI - 6 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Juniper Networks semneaza contractele de achizitie a companiilor Peribit Networks, lider in optimizarea tehnologiei Wide Area Network (WAN) si Redline Networks unul dintre principalii dezvoltatori ai tehnologiei Application Front End (AFE).

JUNIPER NETWORKS SEMNEAZA DOUA NOI CONTRACTE DE ACHIZITIE

DATACOM, unic distribuitor Juniper Networks in Romania si Bulgaria anunta semnarea de catre Juniper Networks a doua noi contracte strategice de achizitie. Este vorba despre companiile Peribit Networks, lider in optimizarea tehnologiei Wide Area Network (WAN) si Redline Networks unul dintre principalii dezvoltatori ai tehnologiei Application Front End (AFE).

Achizitia companiei Peribit Networks este evaluata la aproximativ 337 milioane USD in devize, stocuri si actiuni. Achizitia companiei Redline Networks este evaluata la aproximativ 132 milioane USD in devize si actiuni. Definitivarea operatiunilor de achizitie este estimata in cel de-al treilea trimestru 2005 pentru compania Peribit Networks si in cel de-al doilea trimestru 2005 pentru Redline Networks.

Cu un portofoliu de peste 900 de companii la nivel mondial, Peribit Networks are ca domeniu de activitate dezvoltarea aplicatiilor de optimizare WAN. Platformele si instrumentele software ale Peribit Networks ofera clientilor capacitate WAN crescuta, performanta mai mare a aplicatiilor, livrarea prioritizata a aplicatiilor si vizibilitatea retelei in intregul sistem.

Redline Networks creeaza solutii de retelistica ce maximizeaza performanta, flexibilitatea si scalabilitatea centrelor de date si a site-urilor publice. Solutiile Application Front Ends permit utilizatorilor sa controleze si sa personalizeze orice mediu bazat pe web, reducand in acelasi timp costurile si complexitatea infrastructurii. Redline Networks are un portofoliu de peste 350 de companii.

"Unul dintre obiectivele Juniper Networks este acela de a redefini piata de retelistica," a declarat Scott Kriens, presedinte si CEO in cadrul Juniper Networks. "Alaturarea tehnologiilor Peribit Networks si Redline Networks la solutiile performante de securitate si routare ale Juniper Networks reprezinta o extensie naturala a strategiei noastre de management al traficului. Scopul nostru este sa crestem nivelul calitativ al asteptarilor utilizatorilor in ceea ce priveste performanta retelelor.”

Despre DATACOM

Juniper Networks
Juniper Networks transforma tehnologia networking oferind clientilor sai avantajul competitiv prin imbinarea solutiilor de securitate cu cele de networking. Juniper Networks este dedicat clientilor sai, pentru care retelele consitutie o valoare strategica, printre acestia numarandu-se cei mai importanti operatori de retele, companii internationale, agentii guvernamentale si institute de cercetare si educatie. In prezent, Juniper Networks detine un portofoliu extins de solutii de retelistica si securitate care adreseaza o gama larga de nevoi de securitate si cerinte de performanta existente in cele mai complexe retele ale companiilor din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net


DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Raluca Bucur
Marketing Consultant
raluca.bucur@dtcsw.com