JUNIPER NETWORKS SI DATACOM LANSEAZA CEA MAI ATRACTIVA PROMOTIE PENTRU PARTENERI

BUCURESTI - 19 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Juniper Networks si DATACOM lanseaza J-Rewards, cel mai atractiv program promotional destinat atat echipelor de vanzari, cat si consultantilor tehnici din reteaua de parteneri

Juniper Networks si DATACOM au lansat la sfarsitul saptamanii trecute J-Rewards, cel mai atractiv program promotional destinat retelei de parteneri. Incepand cu aceasta data, vanzarea sau implementarea solutiilor de networking si securitate Juniper Networks este echivalenta cu un castig imediat in bani. Inscrierea se realizeaza cu usurinta si rapiditate, on-line, prin completarea unui formular, iar premiile sunt oferite imediat dupa definitivarea operatiunilor de vanzare sau implementare a solutiilor Juniper Networks.

Spre deosebire de alte promotii, J-Rewards este special creata pentru a veni in intampinarea necesitatilor si intereselor persoanelor implicate in desfasurarea activitatilor de vanzare si implementare a solutiilor Juniper Networks. In cadrul acestei promotii, premiile oferite nu sunt materiale promotionale, aparatura electrocasnica sau vouchere de vacanta, ci sume de bani calculate procentual in functie de nivelul financiar al tranzactiei sau de dificultatea implementarii solutiei, din punct de vedere tehnic. O alta noutate si in acelasi timp, unul dintre punctele majore de interes din cadrul promotiei J-Rewards este faptul ca premiile nu sunt adresate doar echipelor de vanzari, ci si consultantilor tehnici.

“Sunt incantat de aceasta promotie ce raspunde asteptarilor celor care realizeaza efectiv nu numai vanzarea, ci si implementarea solutiilor Juniper Networks”, declara Catalin Matei, Distribution Manager in cadrul DATACOM. Consider ca este foarte important ca prin intermediul acestor programe promotionale sa oferim o serie de beneficii si consultantilor tehnici, nu numai echipelor de vanzari. In acelasi timp, premiile reprezinta un element esential pentru succesul unei promotii. Avem convingerea ca programul J-Rewards lansat de Juniper Networks si DATACOM si intampinat cu entuziasm de catre intreaga retea de parteneri va fi benefic atat companiilor organizatoare, cat si partenerilor DATACOM.

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Juniper Networks