Combate vremea capricioasă cu un remediu exotic

BUCURESTI - 22 septembrie 2008

Comunicat tip General in Turism

În ultimele zile, temperaturile scăzute au reprezentat un factor de stres, de aceea o vacanţa poate fi considerată ca opţiunea cea mai potrivită pentru o baie de soare relaxantă. Alternativele pentru alegerea unui concediu reuşit cuprind destinaţii la malul mării, în zonele calde sau zonele montane. Malul mării pare însă a fi soluţia cea mai potrivită, întrucât temperaturile medii sunt binevenite în aceste zile răcoroase.

Combate vremea capricioasă cu un remediu exotic

Tunisia, o fostă colonie franceză, cunoscută sub numele de Cartagina în Antichitate, este una dintre destinaţiile turistice care a devenit arhicunoscută, mai ales în ultimii ani. Popularitatea Tunisiei atrage anual milioane de turişti. Această popularitate se datorează atât deschiderii pe care o are la Marea Mediterană, cât şi obiectivelor culturale sau naturale remarcabile. Dintre obiective, pe lista UNESCO se regăsesc: Amfiteatrul roman din El Jem, Situl arheologic din Cartagina, Medina din Tunis, Parcul naţional Ichkeul, Oraşul punic Kerkuan (Kerkouane) şi necropola sa, Medina din Sousse, Medina din Kairouan şi Situl arheologic din Dougga (Thougga). Fermecătoare şi interesantă, Tunisia este o ţară a contrariilor. Ea păstrează vechea imagine a lumii arabe, adăungând un plus de savoare unei vacanţe prin multitudinea de arome şi culori, dar concomitent surprinde, prin contrastul dat de modernitatea serviciilor şi hotelurilor. Ceea ce îi atrage cel mai mult pe cei care îşi propun să viziteze Tunisia este stabilitatea climei mediteraneene în comparaţie cu numeroasele capricii ale vremii de pe continent. Astfel, în Tunisia soarele fierbinte al Saharei şi ţărmul Mării Mediterane determină majoritatea staţiunilor să respire aerul proaspăt al brizelor mării şi desfăşurarea oricărei activităţi în aer liber într-o ambianţă agreabilă.

Pentru lunile septembrie – octombrie, temperaturile din Tunisia au o medie de 24-25 de grade Celsius, stabilitate care este accentuată şi de briza mării. „Pentru o vacanţă în Tunisia în această perioadă, există oferte accesibile celor care îşi propun relaxarea deplină într-un concediu cu destinaţie exotică. În plus, pe lângă accesibilitatea tarifelor din această perioadă, temperaturile sunt ideale pentru plajă. Cu plecare din 7 octombrie, zbor charter din Cluj şi Bucureşti, transfer aeroport-hotel-aeroport, doritorii pot alege un sejur de 8 zile/ 7 nopţi la un hotel de 3*, DinoClub, all inclusive, la 399€, cu biletul de avion şi restul taxelor de aeroport incluse, a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen România. „Pentru o vacanţă deosebită în care toată familia se poate bucura din plin de distracţie, iar copiii au parte de cele primul copil cu vârsta între 2-6 ani, cazat în cameră cu 2 adulţi pe pat suplimentar, are tarif de copil special de 199 eur+taxe, iarcopilul de 6-16 ani primeşte 30% reducere din preţul de ofertă specială.” mai interesante peripeţii, punem la dispoziţia clienţilor hotelurile Dino Club. În cadrul acestor hoteluri, a adăugat Csaba Garamszegi.
„Astfel pentru a combate vremea capricioasă şi ploile de toamnă din zona continentală, o vacanţă la malul Mării Mediterane, reprezintă o alegere mai mult decât potrivită. Nu rămâne decât să decideţi care dintre staţiunile tunisiene v-ar plăcea şi care este hotelul care îndeplineşte cel mai bine condiţiile dumneavoastră. O astfel de excursie perfectă are succesul garantat şi va reuşi să vă elibereze din stresul cotidian” a concluzionat managerul Best Reisen.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/davantage-consult/combate-vremea-capricioasa-cu-un-remediu-exotic