Lansare bursa cotatiilor – cerereoferta.ro

Cluj Napoca - 31 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

La 29 Octombrie s-a lansat site-ul Cerereoferta.ro. Construit ca si o bursa a cotatiilor in cazul cererilor de oferte, site-ul CerereOferta.ro se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si intermediaza legatura intre clientii si furnizorii inscrisi in site. In urma depunerii unei cereri de oferta de catre un client, toti furnizorii de servicii care si-au declarat domeniul de interes acelasi cu cel al solicitarii, sunt informati asupra detaliilor cererii clientului si pot sa-i adreseze acestuia cotatiile, ofertele sau propunerile de afaceri solicitate. In felul acesta clientii castiga timp solicitand oferte intr-un singur loc, iar furnizorii pot gasi noi clienti fara a face cheltuieli in acest sens. Site-ul CerereOferta.ro este un produs oferit de D’Avantage, firma specializata in comunicare si relatii publice.

« Dupa o perioada de consultanta in domeniul comunicarii ne-am decis sa realizam si sa oferim un instrument facil pentru cumparatori, in a obtine gratuit cele mai bune cotatii pentru proiectele sau produsele de care au nevoie, respectiv pentru furnizori, in a primi cereri de cotatii pentru serviciile pe care ei le ofera. Site-ul www.cerereoferta.ro ofera utilizatorilor o solutie foarte utila in activitatea zilnica» a declarat Gavril Haba, managing partner la D’Avantage. “Pe de o parte furnizorii inscrisi in acest site sunt persoane juridice active cu o vechime mai mare de 2 ani de zile. Adresandu-le prin intermediul site-ului o singura solicitare de oferte se pot primi pana la 5 oferte ale acestora, iar in felul acesta se economiseste timp si energie. Pe de alta parte si solicitantii de oferte, inscrisi in web-site, sunt tot persoane juridice, iar acestia, amplasand gratuit solicitari prin intermediul site-ului, ajung la furnizorii necesari proiectelor, produselor sau serviciilor dorite” a adaugat Haba. “Utilizatorii site-ului beneficiaza de o serie de servicii gratuite. De exemplu, furnizorii acreditati in site pot transmite gratuit anunturi referitoare la activitatea proprie. Mai mult, lansarea site-ului coincide cu lansarea promotiei de inscriere gratuita pentru perioada 29 octombrie – 10 noiembrie 2006. In aceasta perioada toti furnizorii se pot inscrie gratuit in modulul destinat acestora, clientii putandu-se inscrie gratuit oricand.” a concis managerul D’Avantage.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/davantage-consult/lansare-bursa-cotatiilor-cerereoferta-ro