Noua identitate vizuala Trinom – mobila Confort

Cluj Napoca - 21 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mobila Confort produsa de Trinom din Baia Mare beneficiaza de luni 18 Septembrie de o noua identitate vizuala conceputa de Unicdesign, firma de creatie publicitara cu specializare si in 3D si design industrial, din Cluj Napoca. Compania maramureseana Trinom, existenta pe piata producatorilor de mobila inca din 1993 si avand la finele anului 2004 o cifra de afaceri de peste 8.500.000 lei (85 miliarde lei vechi), cu un numar mediu de 90 salariati, a ales colaborarea cu Unicdesign atat pentru semnatura vizuala cat si pentru propria identitate corporativa.

Noua identitate vizuala Trinom – mobila Confort

“Clientii nostri au dorit o noua imagine corporativa, o noua identitate vizuala si au ales produsele noastre in urma prezentarii unui amplu portofoliu cu lucrari de calitate, ale designerilor nostri. Consolidarea acestei identitati precum si semnatura companiei client reprezinta pentru agentia noastra o buna oportunitate de demonstrare a capacitatii de creatie si a designului cu care iesim pe piata identitatii vizuale sau corporative,” a declarat Adela Tarziu, managerul firmei Unicdesign. ”Site-ul firmei www.unicdesign.ro reprezinta un prim loc de expunere a proiectelor realizate de companie. Veti regasi deja pe siteul nostru produsul Confort creat pentru Trinom Baia Mare” a completat managerul Unicdesign. “Solutiile propuse pentru galeriile Confort au pornit de la o analiza amanuntita a profilului firmei (productie mobilier) si s-au concretizat in doua semnaturi vizuale (pozitiv / negativ). Caracterele de litera au fost modulate astfel incat curg una din alta si, dau nastere unor trasee ritmice. S-au urmarit insusiri ca adaptabilitate versus deschidere, pastrandu-se un stil compact pe intreg setul de materiale de comunicare vizuala “ a mai adaugat Adela Tarziu.

Despre D'Avantage Consult

Stabilirea si consolidarea identitatii vizuale a unei companii, designul si realizarea materialelor publicitare ale acesteia, designul produselor unei intreprinderi sau amenajarea spatiilor si a prezentelor companiilor la diverse expozitii, targuri sau manifestari, sunt principalele competente cu care firma Unicdesign se adreseaza clientilor ei. Cu o echipa tanara si beneficiind de un spatiu generos in zona industriala a Clujului, Unicdesign transforma idei si concepte in realitate, defineste identitati vizuale si castiga increderea clientilor prin promptitudine si profesionalism.
Pentru orice alte informatii:
Adela Tarziu
Manager Unicdesign
0040 264 415 802
office@unicdesign.ro