PR in Transilvania

Cluj Napoca - 13 august 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cu sediul in Cluj Napoca, D’Avantage Consult este una dintre putinele firme din Transilvania specializate in Relatii Publice si a inregistrat la finalul primului semestru al actualului an financiar o crestere de 30,3 % a cifrei de afaceri, comparativ cu perioada similara a anului anterior. In acelasi timp compania a inregistrat o crestere de 14% a numarului de clienti care achizitioneaza servicii de PR pe baza de fee. Echipa D’avantage s-a marit in aceasta perioada si cu un consultant specializat in comunicarea cu autoritatile centrale si europene, cu atributii in implementarea proiectelor de consultanta in accesarea fondurilor de finantare pentru clientii agentiei.

“Cresterea cifrei de afaceri a firmei noastre, vine pe fondul cresterii constante de servicii de PR inregistrate in ultimul timp in Transilvania. Clientii nostri doresc sa acceseze si sa dispuna de metode de comunicare cat mai eficiente, iar publicitatea rudimentara nu mai poate satisface aceste cereri absolut normale” a declarat Dan Vladea, managing partner al D’Avantage Consult. “Intentia noastra in viitorul imediat este sa investim in resursa umana, in programe de pregatire a fortei de munca si in activitati de consolidare a echipei. Intrucat Relatiile Publice se refera in primul rand la comunicare, ne dorim sa dispunem de cei mai competenti si calificati consultanti in PR din zona, iar eforturile noastre sa aiba ca efect in primul rand profesionalizarea absoluta a relatiei client - furnizor de servicii. Mai mult, prezenta fizica in zona, ne faciliteaza disponibilitatea unor resurse de comunicare, pe care alte agentii profesioniste din afara regiunii le-ar accesa probabil mai greu,” a mai adaugat Vladea. “Chiar daca, in cele mai multe cazuri, volumele de vanzari realizate sunt termenul de cuantificare si evaluare a pozitiei unei companii in piata, consideram ca servirea ireprosabila a clientilor nostri si pastrarea unor relatii de stransa colaborare cu ei, sunt aspecte mult mai importante. Prin toate actiunile noastre incercam sa ne asiguram ca partenerii nostri primesc serviciile de care au nevoie astfel incat afacerea lor sa creasca si impreuna sa ne dezvoltam durabil pe termen mediu si lung.” a concis managerul D’Avantage Consult.

Despre D'Avantage Consult

Infiintata in 2004 de cinci specialisti in comunicare, economie si relatii cu clientii, firma de relatii publice D’Avantage Consult este cea mai entuziasta companie de PR si imagine de marca (brand) din Cluj-Napoca. Din gama de servicii oferite de D’Avantage Consult fac parte: relatii publice (PR), planificare si strategie de marketing – consiliere in alegerea canalelor media (ATL) si in elaborarea mesajelor, in definirea identitatii de marca si a identitatii corporatiste, management de evenimente (BTL), conferinte, congrese, campanii de comunicare, campanii de imagine, campanii de comunicare interna, team-building, comunicare online (e-PR), monitorizare media, media coverage, audit de brand, design & creatie (tiparituri, website, logo).
Gavril Haba,
Managing Partner
D’Avantage Consult
consult@davantage.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/davantage-consult/pr-in-transilvania