Test – Online : noul instrument pentru testare instantanee

Cluj Napoca - 20 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Anual peste 7 milioane de români utilizează internetul pentru informare şi peste 70% din companiile româneşti au conexiune la internet. Pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor de examinare a unor segmente de public, a viitorilor angajaţi, dar şi a studenţilor sau a cursanţilor, D’Avantage Consult şi EcoSoftware lansează astăzi un nou instrument de testare, website-ul www.test-online.ro . Acesta are marele avantaj că permite crearea şi gestionarea testelor, fară a fi necesare cunoştinte de informatică sau aplicaţii separate pentru staţiile de lucru, iar persoanele vizate pot parcurge testele pe baza unui link dedicat, doar accesând internetul.

Test – Online : noul instrument pentru testare instantanee

“Proiectul nostru a demarat la începutul lunii mai, şi suntem incantaţi să lansam astăzi www.test-online.ro , cu aproximativ 10 zile înainte de data previzionată. Motorul utilizat pentru crearea testelor, distribuţia acestora, precum şi gestiunea răspunsurilor primite la teste, se bazează pe soluţii web avansate, astfel încât atât editorii cât şi respondenţii trebuie doar să dispună de un calculator cu acces la internet ca să îl poată utiliza” a declarat Dan Vlădea, managing partner D’Avantage Consult. “Intenţia noastră este să oferim o soluţie inovativă de testare ce să fie aplicată cu succes atât în mediul business cât şi în cel educaţional. Companiile pot utiliza Test-Online pentru evaluarea angajaţilor, pentru testarea candidaţilor la posturile disponibile, ori pentru măsurarea gradului de satisfacţie a clienţilor. În acelaşi timp, instituţiile de învăţământ pot realiza testarea elevilor, cursantilor sau studenţilor în timp rapid şi nu mai au problema locaţiei acestora, testele putând fi accesate din orice colţ al lumii” a mai adăugat managerul D’Avantage. “Practic timpul testelor pe hârtie, al grilelor sau corectărilor interminabile a trecut, noul nostru instrument furnizând instantaneu rezultatele parcurgerii testelor, iar tipurile de întrebări şi posibilitatea de legături conditionate între ele îl fac eligibil pentru orice tip de examinare. Mai mult, există posibilitatea unică de a insera imagini pentru fiecare întrebare, sau de a personaliza testul în funcţie de identitatea vizuală a companiei utilizatoare. Iar în dorinţa de a ajuta şi promova dezvoltarea învăţământului, Test-Online vine cu o ofertă specială de testare automată pentru educatorii, învăţătorii şi profesorii din grădiniţele, şcolile, liceele, universităţile şi instituţiile de învăţământ acreditate” a concluzionat Dan Vlădea.

Despre D'Avantage Consult

Test-Online este cel mai util instrument de testare şi este utilizat cu success în toate domeniile de activitate, întrucât are una dintre cele mai importante caracteristici ale unui instrument de lucru online: maleabilitatea. Prin specificaţiile sale şi prin programele software care îi stau la bază, Test-Online este aplicabil în toate domeniile întrucât realizarea testelor se face exclusiv de către Utilizatori, aceştia putând alege modul de abordare a testelor. Mai mult, utilizatorii pot crea teste care să-i ajute atât în comunicarea internă (angajaţi, studenţi, etc) precum şi în cea externă (clienţi, colaboratori, furnizori,etc). Câteva din beneficiile Test-Online sunt: comoditate, rapiditate, eficientă, acces facil şi nelimitat la contul de utilizator; posibilităţi de testare nelimitate la o regiune sau interval orar; design personalizat al testelor; tipologii diferite de întrebări; maleabilitate a desfăsăşurării testelor; întrebări condiţionate, subseturi de întrebari cu alegere aleatoare; gestiune facilă a rezultatelor; temporalitate pentru teste şi rezultate; costuri zero de verificare şi gestiune a rezultatelor obţinute; rezultate în timp-real, corectare instantanee; teste predefinite pentru uzul propriu.

Dan Vlădea
Managing Partner
D’Avantage Consult
tel: 0744 603 306

dan.vladea@davantage.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/davantage-consult/test-online-noul-instrument-pentru-testare-instantanee