Sampon pentru par cret - principalul asistent in materie de suprimare si transformare a buclelor

BUCURESTI - 21 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Pentru ca un par cret sa arate luxos si sa nu se transforme intr-o masa fara forma, trebuie respectate anumite reguli. Pentru inceput, trebuie sa iti speli corect capul si nu orice remediu va face fata acestei sarcini.

sampon pentru par cret

sampon pentru par cret

Asadar, alege un sampon pentru par cret profesional de la Daza Hair Caire. Numai din exterior pare ca parul cret insusi se pliaza in bucle clare, iar cei sau cele care au parul cret aduna complimente. Aceasta frumusete data de natura necesita, daca nu sacrificiu, cu siguranta timp suplimentar si respectarea unor reguli clare de ingrijire.

Asa ca unii considera buclele un dar al naturii, in timp ce altii il considera o pedeapsa. Insa, indiferent ce simti despre parul tau ondulat, trebuie sa recunosti ca este special si, prin urmare, are nevoie de tratament si ingrijire speciala - nu in ultimul rand in ceea ce priveste curatarea si alegerea unui sampon pentru par cret .

Ce este atat de special la parul cret?

Sampoanele pentru parul cret sunt foarte diferite de cele obisnuite. Buclele ondulate au o structura poroasa, ceea ce provoaca o forma de spiralata. Datorita porozitatii, suvitele sunt bine definite, dar in acelasi timp necesita ingrijire si nutritie intensiva. Orice produse pentru parul cret, inclusiv sampoanele, ar trebui sa umple golurile, astfel incat buclele sa nu fie casante sau decolorate.

Citeste si: Trei motive pentru care ar trebui sa ai acasa produse cosmetice profesionale de coafura

Doar atunci cand folosesti un sampon pentru par cret, buclele tale vor fi stralucitoare, sanatoase si puternice. Efectul produselor seamana cu principiul rimelului, care fixeaza forma naturala si o fac mai expresiva, datorita lanturilor de legatura ale componentelor. Sarcina principala a unor astfel de sampoane este sa hraneasca si sa hidrateze intens parul cret, astfel incat sa ramana moale si matasos.

Pentru aceasta se pot folosi extracte de plante naturale si uleiuri naturale. Un sampon pentru par cret contine vitamine, ingrediente hidratante, uleiuri si protectie UV. Practic, principalul lucru este aspectul si sanatatea parului cret.

Sampon pentru par cret – hidrateaza si hraneste in profunzime

Oamenii de stiinta au demonstrat ca parul cret este mai poros si mai fragil, deoarece tija lui este curbata in mod natural. Aceasta imprejurare face buclele predispuse la uscare. Pe parul cu o astfel de structura, lipsa de umiditate este mai vizibila decat pe parul drept.

In plus, structura neuniforma si potrivirea libera a solzilor de keratina din cuticula buclelor, face parul cret „obraznic” la coafare, electrificat si zburator in toate directiile. Uneori, aceasta problema este rezolvata prin styling, dar nu te poti descurca fara ingrijirea de baza. Formula sampoanelor pentru par cret este delicata, fara sulfati, este exact ceea ce ai nevoie pentru bucle, par cret si usor ondulat.

Samponul ofera o spuma blanda luxoasa si clateste bine scalpul, fara a incalca integritatea structurii buclelor. Un sampon special formulat pentru parul cret este principalul asistent in materie de suprimare si transformare a buclelor.

Mecanismul de actiune al samponului pentru parul cret este de a hidrata si hrani in profunzime nu numai suprafata parului, ci si in interior. Prin urmare, nu exista un efect de ponderare, dar exista un efect de activare a buclei, restabilirea fermitatii, elasticitatii si memoriei formei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dazahaircare/sampon-pentru-par-cret-principalul-asistent-in-materie-de-suprimare-si-transformare-a-buclelor