Dazoot Software

Dazoot Software


Descrierea companiei Dazoot Software

Despre egirl.ro
Revista egirl.ro este o revista online, dedicata femeilor. In afara de articolele publicate saptamanal, in jurul revistei s-a format o intreaga comunitate de utilizatori. In clasamentul realizat de trafic.ro suntem pe locul 7 in categoria Femei, cu aproximativ 5500 de vizitatori unici/zi. Acestia genereaza un total de 140.000 de afisari pe saptamana.
In urma sondajelor realizate intre utilizatorii nostri, avem aproximativ 65% de utilizatori femei, iar ca varsta peste 50% se regasesc in intervalul 18-35 de ani.
Revista egirl.ro activeaza in peisajul online romanesc de aproximativ 3 ani.

Despre Perfect Contur
PerfectContur, Centrul de Slabire Rapida si Remodelare Corporala, are aproape 2 ani de activitate in domeniul Tratamentelor Corporale. Ne putem mandri ca salonul nostru are terapii foarte moderne, adaptate cerintelor femeii moderne, femeii mileniului III, active, sexy, cu familie si cariera. Terapeutii salonului nostru au tratat mii de cliente, avand rezultate remarcabile, rezultate care ne indreptatesc sa va promitem ca urmand programele de remodelare si slabire indicate de noi va veti subtia minimum 1, 5 centimetrii/sedinta 60 minute-terapie de slabire!
Adresa si date de contact:
PerfectContur - Centru de slabire rapida si remodelare corporala-exclusiv feminin-singurul loc unde timpul este de partea ta….
Zona Unirii- pasajul Marasesti, Str Octavian Goga nr. 6, bloc M25, Sc3, etaj2, ap60 , interfon *2002
Tel: 322032040
web: www.perfectcontur.ro
e-mail: office@perfectcontur.ro
Comunicate Dazoot Software :

Vezi toate comunicatele companiei Dazoot Software.