coolinaria.ro - Portalul tau de retete cool!

BUCURESTI - 15 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dazoot Software lanseaza website-ul Coolinaria.ro: cu un design 2.0, cu sute de noi retete, galerii si articole, noul portal culinar abordeaza prin continutul sau toate aspectele unei bucatarii de succes.

coolinaria.ro - Portalul tau de retete cool!

Cu o prezentare completa a fiecarei retete in parte (ingredientele, pasii prepararii, ornarea si prezentare unei mancaruri, dar si imagini “delicioase” ale produsului final), Coolinaria.ro ofera o noua perspectiva asupra bucatariei romanesti, dar si a celei internationale, divulgand secretele cele mai cautate ale acestor bucatarii.

Multitudinea galeriilor de imagini cu rezultatele retetelor prezentate pe site, excursiile culinare, decorurile si ideile prin care ai putea sa-i surprinzi pe cei dragi sunt alte elemente de noutate aduse de Coolinaria.ro .

Desigur, pentru a avea o bucatarie curata si bine aprovizionata, un frigider plin de lucruri apetisante dar si sanatoase, o petrecere reusita dar si o masa in aer liber incarcata cu mancaruri proaspete, trebuie sa fii mereu informat in ceea ce priveste toate aceste aspecte ale alimentatiei. De aceea, Coolinaria.ro ofera tuturor vizitatorilor sai accesul la o bine documentata si vasta sursa de informatii prin articolele sale.

Coolinaria.ro nu i-a uitat nici pe cei care doresc sa ia masa in oras, sa serbeze un eveniment important sau sa experimenteze noi feluri de mancare. Prin urmare, website-ul contine un volum impresionant de informatii cu privire la restaurantele din marile orase ale tarii.

Asadar, cele mai interesante si mai savuroase retete, articole, galerii de imagini, dar si o multime de alte informatii necesare unei bucatarese adevarate sau in devenire, pot fi gasite pe noul Coolinaria.ro – Portalul tau de retete cool !

Despre Dazoot Software

Despre Dazoot Software

Prezent pe piata online din Romania inca din 2004, Dazoot Software are o echipa formata din oameni focusati pe profesia lor, programatori si designeri web, dar si specialisti de marketing online. Anii de experienta in online, cat si proiectele de succes proprii lansate in Romania, permit Dazoot Software sa creeze, pentru clientii din tara si nu numai, solutii de afaceri online complete.

Dazoot Software a lansat si in prezent intretine egirl.ro, revista online de lifestyle feminin.

www.dazoot.eu
office@dazoot.ro