O noua modalitate de promovare online

BUCURESTI - 4 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Promovarea online a unei afaceri este cea mai simpla modalitate de publicitate.

O noua modalitate de promovare online

egirl.ro, revista online de lifestyle feminin, ofera din aceasta luna partenerilor sai, si tuturor celor interesati, o noua modalitate de promovare in paginile sale.
Este vorba de keyword ads, o modalitate eficienta si eleganta de publicitate online, atat pentru cei promovati, cat si pentru utilizatorii site-ului.

Keyword ads este o publicitate targetata, bazata pe alegerea unor anumite cuvinte-cheie, in cadrul articolelor, care vor fi subliniate, iar la trecerea mousse-ului va aparea caseta publicitara, cu poza, text si eventual link catre site-ul promovat.

In curand acelasi sistem va fi implementat si in cadrul forumului egirl.ro.

Despre Dazoot Software

Despre egirl.ro
Revista egirl.ro este o revista online, dedicata femeilor. In afara de articolele publicate saptamanal, in jurul revistei s-a format o intreaga comunitate de utilizatori. In clasamentul realizat de trafic.ro suntem pe locul 8 in categoria Femei, cu aproximativ 4500 de vizitatori unici/zi. Acestia genereaza un total de 130.000 de afisari pe saptamana.

In urma sondajelor realizate intre utilizatorii nostri, avem aproximativ 65% de utilizatori femei, iar ca varsta marea majoritate (peste 50%) este inclusa in intervalul 18-35 de ani.

Revista egirl.ro activeaza in peisajul online romanesc de aproximativ 3 ani.

Constantin Daniela
Content Manager egirl.ro
dana@dazoot.ro