O transformare completa!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Sanatate

Intra cu un look nou, sexy in noul an!

egirl.ro, impreuna cu Perfect Contur (www.perfectcontur.ro ), Centru de Slabire rapida si Remodelare corporala, isi propun ceva extrem de indraznet: iti propun TIE o REMODELARE COMPLETA!

Astfel, va fi aleasa dintre utilizatoarele egirl.ro care se inscriu la acest concurs, o castigatoare, iar specialistii Perfect Contur vor decide ce tratamente corporale ii sunt necesare pentru a ajunge in forma maxima. In perioada 15 noiembrie - 20 decembrie, castigatoarea va primi cadou toate sedintele de tratamente corporale, inclusiv machiaj si tratamente faciale, de care are nevoie pentru a arata de milioane de Sarbatori!.

Succesele, transformarile, tratamentele aplicate si numarul de kg evaporate si de cm pierduti vor fi monitorizate in cadrul unei rubrici online, pe www.egirl.ro, pentru ca toate membrele comunitatii sa poata castiga din aceasta experienta!

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faca o utilizatoare egirl.ro este sa intre la adresa http://www.egirl.ro/concurs/special/perfectrs, sa completeze formularul cu datele sale (inaltime, numar de kilograme, numar de kilograme-tinta), sa expuna o scurta motivatie pentru care doreste sa slabeasca si eventual sa ataseze o fotografie.
In plus, profilul sau de membru egirl.ro trebuie sa fie updatat cu toate datele corecte de contact (telefon, adresa) pentru a putea fi anuntata cu usurinta daca este MAREA CASTIGATOARE!

Despre Dazoot Software

Despre egirl.ro
Revista egirl.ro este o revista online, dedicata femeilor. In afara de articolele publicate saptamanal, in jurul revistei s-a format o intreaga comunitate de utilizatori. In clasamentul realizat de trafic.ro suntem pe locul 7 in categoria Femei, cu aproximativ 5500 de vizitatori unici/zi. Acestia genereaza un total de 140.000 de afisari pe saptamana.
In urma sondajelor realizate intre utilizatorii nostri, avem aproximativ 65% de utilizatori femei, iar ca varsta peste 50% se regasesc in intervalul 18-35 de ani.
Revista egirl.ro activeaza in peisajul online romanesc de aproximativ 3 ani.

Despre Perfect Contur
PerfectContur, Centrul de Slabire Rapida si Remodelare Corporala, are aproape 2 ani de activitate in domeniul Tratamentelor Corporale. Ne putem mandri ca salonul nostru are terapii foarte moderne, adaptate cerintelor femeii moderne, femeii mileniului III, active, sexy, cu familie si cariera. Terapeutii salonului nostru au tratat mii de cliente, avand rezultate remarcabile, rezultate care ne indreptatesc sa va promitem ca urmand programele de remodelare si slabire indicate de noi va veti subtia minimum 1, 5 centimetrii/sedinta 60 minute-terapie de slabire!
Adresa si date de contact:
PerfectContur - Centru de slabire rapida si remodelare corporala-exclusiv feminin-singurul loc unde timpul este de partea ta….
Zona Unirii- pasajul Marasesti, Str Octavian Goga nr. 6, bloc M25, Sc3, etaj2, ap60 , interfon *2002
Tel: 322032040
web: www.perfectcontur.ro
e-mail: office@perfectcontur.ro

Daniela Constantin
Content Manager egirl.ro
dana@dazoot.ro