Versiunea mobile egirl.ro - primul site cu content adresat femeilor inclus in Vodafone Live!

BUCURESTI - 19 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru ca stim ca utilizatoarele noastre traiesc deja in epoca mobile, pentru ca tu sa poti fii mereu la curent cu ultimele articole si noutati egirl.ro, versiunea mobile a site-ului egirl.ro (accesibila la adresa http://m.egirl.ro) iti sta la dispozitie oricind si de oriunde inca de anul trecut.

Versiunea mobile egirl.ro - primul site cu content adresat femeilor inclus in Vodafone Live!

Incepind cu luna mai, site-ul mobil m.egirl.ro este primul cu content adresat femeilor inclus in portalul Vodafone Life!, fiind astfel mult mai usor de accesat de utilizatorii acestei retele de telefonie mobila.

Versiunea mobile m.egirl.ro poate fi accesata foarte simplu.
Utilizatorii Vodafone pot accesa versiunea pentru telefoane mobile a egirl.ro, fie prin portalul Vodafone live! (din meniul telefoanelor), sectiunea Comunitati, fie trimitind un SMS la nr 8877 cu textul \'egirl\', si accesind linkul primit pe telefon imediat dupa.
Din orice retea, m.egirl.ro se poate accesa direct, tastind acest url in browserul telefonului mobil.

La fel ca pe site-ul web, versiunea egirl.ro pentru telefoane iti ofera posibilitatea sa vezi ultimele articole adaugate, dar si sa te plimbi prin categoriile site-ului, avind implementate optimizarile necesare unei afisari corecte si in timp rapid pe dispozitive mobile.

Populara sectiune de previziuni astrologice este la doar un click distanta, horoscopul personal putand fi citit zilnic, de oriunde, nu doar din fata calculatorului. Tot o noutate a serviciului mobile este si populara sectiune de stiri mondene, pentru ca tu sa poti fi la curent, de oriunde, cu ultimele noutati in ceea ce priveste viata vedetelor tale preferate, autohtone si internationale.

Pe langa informatiile din moda, frumusete, dragoste, sanatate, horoscop, stiri (precum si multe altele), am adaugat si functia de cautare, desigur, intr-un format cat mai usor de folosit de pe un telefon mobil.

In curand, in versiunea mobile m.egirl.ro vor fi adaugate si alte sectiuni populare egirl.ro.

Despre Dazoot Software

Despre egirl.ro

egirl.ro este una din primele reviste online de lifestyle feminin, activind in peisajul internetului romanesc de aproximativ 5 ani, cu o audienta tanara, marea majoritate a cititoarelor avind varsta intre 16 si 30 de ani.
Inca de la inceput, revista a propus cititoarelor sale concursuri, articole si informatii despre moda, frumusete, dragoste si alte subiecte de interes feminin, in jurul site-ului formindu-se o intreaga comunitate de utilizatori.

In perioada urmatoare, egirl.ro planuieste multe alte surprize si noutati pentru cititoarele sale.
Dana Constantin
Content Manager egirl.ro

office@egirl.ro