O geanta noua pentru noul an

BUCURESTI - 14 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Retail

Fiecare inceput de an este considerat un bun prilej de a face o schimbare, un moment potrivit de a se reinventa pentru fiecare dintre noi.De aceea, multe dintre doamne fie isi schimba coafura, fie stilul vestimentar sau look-ul in ansamblu.

Dbags-magazin online de genti

Dbags-magazin online de genti

Si pentru ca intelegem foarte bine aceste aspecte, echipa Dbags va propune sa faceti un prim pas catre un nou aspect al tinutei dumneavoastra prin intermediul unei genti din piele. Specialistii nostri au studiat care sunt noile tendinte, astfel ca ne-am gandit sa va oferim cateva sugestii pentru un plus de stil la inceput de an si nu numai.

O prima propunere este abordarea unei tinute inedite cu ajutorul unor genti din piele in culori vesele precum rosu, albastru intens, verde sau mov. Acestea vor da o nota veselea, optimista, si, totodata, distincta tinutei dumneavoastra.

O alta sugestie pentru a trece neobservata la inceputul acestui an, daca sunteti adepta unui stil office, atunci o geanta neagra din piele va fi must have-ul outfitt-ului dumneavoastra.

De asemenea, daca doriti sa adaugati un plus de eleganta si rafinament vestimentatiei, specialistii Dbags va recomanda o genata eleganta, creata intr-un stil clasic, in nuante de maro, coniac cafea cu lapte sau bej.

Pentru ca felul in care ne prezentam este important, tinuta noastra comunicand destul de multe despre eticheta noastra sociala, Dbags va recomnda sa va completati outfitt-ul cu ajutorul unei genti din piele, confectionata din materiale de calitate, ce nu va va lasa sa treceti neobservata.

Si pentru ca vestile bune continua, va anuntatm ca pe www.dbags.ro perioada reducerilor abia a inceput si acum puteti avea placuta surpriza sa gasiti modele speciale la preturi foarte avantajoase.Va asteptam alatauri de noi pentru a descoperi modele inedite de genti si oferte interesante.

Echipa Dbags va sta cu drag la dispozitie si ne puteti contacta la numarul de telefon 0745344644 sau pe email la contact@dbags.ro