CLIENT INCOGNITO GOES ONLINE!

BUCURESTI - 6 decembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Client Incognito goes online! www.clientincognito.ro pune la dispozitia intreprinzatorilor informatii privind evaluarea personalului de vanzari (agenti, dealeri, ofiteri de credite, reprezentanti vanzari etc.) prin intermediul vizitelor incognito.

Intr-o lume a concurentei, calitatea produsului pierde din ce in ce mai mult teren in fata serviciului client. Customer Service performant inseamna un castig asigurat, calea catre venituri in plina ascensiune. Pe de alta parte, o proasta relatie cu clientii este 'cheia' catre esec.

Cum poti fi sigur ca personalul de vanzari isi face treaba in mod profesionist?! Client Incognito ofera solutii eficiente de evaluare a fortei de vanzari.

Avand la baza un concept relativ nou pentru Romania, dar implementat cu succes in Europa si S.U.A., Client Incognito este un program de audit al personalului de vanzari prin tehnica “mystery shopping”. Aceasta tehnica presupune efectuarea evaluarilor conform unor scenarii unice, ai caror protagonisti sunt agentii Client Incognito - “cumparatori” experimentati, perspicace si atenti, capabili sa intre in pielea unor clienti obisnuiti. Astfel, personalul de vanzari este evaluat in propriul mediu de referinta, ceea ce garanteaza un mare grad de acuratete. Raportul de analiza rezultat reprezinta un avantaj competitiv, permitand corectarea punctelor slabe inainte ca acestea sa afecteze vanzarile.

Despre DC INVEST

Firmele din Romania incep sa constientizeze din ce in ce mai mult utilitatea unui astfel program, care le garanteaza o evaluare serioasa si pertinenta a serviciului client. Instrumentele traditionale de evaluare a personalului se dovedesc insuficiente in raport cu specificul activitatilor centrate pe vanzari. Client Incognito propune o evaluare autentica si originala, care porneste de la premisa ca relatia cu clientii este mai mult decat o tranzactie.Loredana Calinescu
Business Manager
Client Incognito
Tel: 021-202 92 26
Mobil: 0741 550 005

loredana.calinescu@clientincognito.ro