Performanta in vanzari: Negocieri de succes si Key Accounts

Cluj Napoca - 19 octombrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De KLAUSEN te sprijina sa devii un profesionist desavarsit in vanzari! In perioada urmatoare, te provocam sa te alaturi celor care investesc in propriul succes!

Performanta in vanzari: Negocieri de succes si Key Accounts

1.Tu negociezi doar pretul? Trainingul NEGOCIAZA TOTUL. E CRIZA! desfasurat in perioada 29-30 Octombrie 2010 (Cluj Napoca) iti va arata care este diferenta dintre negocierile clasice si cele de succes. Vei afla cum poti obtine maximul de vanzari in situatii dificile dar si cum sa transformi obiectiile clientilor in noi oportunitati de vanzare.

2.Trainingul CUM NE PASTRAM CLIENTII MARI? desfasurat in perioada 29-30 Octombrie 2010 (Cluj Napoca) vine in intampinarea nevoilor de pregatire si intrebarilor legate de vanzarea catre Key Accounts (cei mai importanti clienti ai nostri, cei care au volume mari de vanzari si marje mari de profit). Acesti clienti reprezinta de obicei 80% din vanzarile noastre si orice esec in gestionarea vanzarii duce automat la nerealizarea planului de vanzare.

Pentru mai multe detalii te invitam sa accesezi siteul companiei: www.deklausen.com

Pentru inscrieri si informatii despre oferte speciale, contacteaza-ne pe adresa crina.hancu@deklausen.com sau tel. 0748/ 291177- Crina Hancu, Consultant Vanzari

Echipa De KLAUSEN

Despre De KLAUSEN Consult