Poze Debate

 • Selenis sustine participarea echipei nationale de debate la Idea Youth Forum

  Poza: Selenis sustine participarea echipei nationale de debate la Idea Youth Forum

 • Richard Scase vine in Romania - Primul Business Debate Forum in Bucuresti

  Poza: Richard Scase vine in Romania - Primul Business Debate Forum in Bucuresti

 • Participati cu 10% Discount la primul Forum Business Debate din Bucuresti

  Poza: Participati cu 10% Discount la primul Forum Business Debate din Bucuresti

 • Richard Scase sustine lupta pentru avantajul competitiv in primul Forum Business Debate din Bucuresti

  Poza: Richard Scase sustine lupta pentru avantajul competitiv in primul Forum Business Debate din Bucuresti

 • Babylon Consult va asigura interpretarea in limba engleza la primul Forum Business Debate cu invitat special, profesorul britanic Richard Scase

  Poza: Babylon Consult va asigura interpretarea in limba engleza la primul Forum Business Debate cu invitat special, profesorul britanic Richard Scase

 • Intra in ringul primului Business Debate Forum din Bucuresti.Vino si descopera cum sa obti avantajul competitiv de partea ta!

  Poza: Intra in ringul primului Business Debate Forum din Bucuresti.Vino si descopera cum sa obti avantajul competitiv de partea ta!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul debate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la debate. Pozele pe tema debate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul debate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la debate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la debate.