Marketplace Decathlon.ro își extinde oferta de biciclete și echipamente cu un celebru brand românesc: Pegas este acum disponibil pe decathlon.ro!

BUCURESTI - 21 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Începând cu 2022, Decathlon propune un nou model de business care se alătură vânzării clasice prin magazinele și platforma proprie, prin deschiderea unui Marketplace online, pe Decathlon.ro, cu ajutorul cărora completează oferta dedicată pasionaților de sport cu branduri și sporturi noi.

Pegas acum disponibil pe decathlon.ro

Pegas acum disponibil pe decathlon.ro

Atelierele Pegas reprezintă unul din partenerii de încredere cu care Decathlon a început colaborarea și cu care extinde gama de produse din Marketplace.

 

"Susținem produsele Made in Romania și ne bucurăm că Pegas, un brand românesc cu tradiție în piața locală intră pe Marketplace decathlon.ro pentru a completa oferta de biciclete Decathlon produse în Romania", declară Bogdan Iscu, Director Vânzări Ciclism Decathlon România.

 

Dragoș Ilie, Director Vânzări Atelierele Pegas, declară: "Suntem încântați de oportunitatea de a afișa produsele noastre: biciclete, accesorii și noua gamă de textile, pasionaților de sport prin intermediul Marketplace Decathlon.ro, un canal de vanzari ușor de integrat pentru noi și prin care ne dorim ca brandul Pegas să fie și mai ușor de accesat de către pasionații de biciclete."

 

Astfel, Decathlon își îmbunătățește oferta existentă de produse și vrea să devină punctul prioritar de achiziție online pentru toți iubitorii de sport, indiferent de nivelul de practică, sportul sau marca favorită.

 

"Am deschis oportunitatea Marketplace decathlon.ro partenerilor locali, cu aceleași valori sportive cu ale noastre. Ne dorim să oferim publicului pasionat de sport, care ne

vizitează frecvent pe decathlon.ro, o gamă mai extinsă de produse, o soluție indiferent de sportul, brandul favorit sau nivelul de practică, cu ajutorul parteneriatelor pe care le dezvoltăm cu producători și vânzători de produse sportive din România”, declară Ioana Anghel, Marketplace Leader Decathlon România.

 

 În prezent, pe Marketplace-ul decathlon.ro sunt deja disponibile peste 20,000 de articole de la peste 100 de parteneri locali. Decathlon încheie noi colaborări în fiecare săptămână prin care extinde gama de produse din Marketplace și își afirmă disponibilitatea pentru noi parteneriate de lungă durată care pot completa oferta actuală.

 

Decathlon se concentrează să acopere cât mai multe categorii de produse din lumea sportului, iar platforma Marketplace susține acest demers. Mai mult, platforma propune colaborări cu parteneri locali, care confecționează sau vând articole pe piața sportivă din România și au posibilitatea de a oferi atât livrare la domiciliu, cât și servicii post-vânzare clienților.

 

 Produsele puse la dispoziție de partenerii Decathlon în Marketplace sunt semnalizate pe www.decathlon.ro prin mențiunea “Vândut și expediat de Partener”.

 În acest format de marketplace, decathlon.ro coordonează toate tranzacțiile și garantează siguranța plăților, în timp ce facturarea, expedierea, livrarea și serviciile post-vânzare sunt

asigurate de parteneri.

 

Mai multe detalii despre Decathlon Marketplace sunt disponibile pe :

https://www.decathlon.ro/Marketplace-Decathlon_lp-7CQNW3

Despre Decathlon

DESPRE DECATHLON ROMÂNIA
Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1500 de colaboratori în 2021. Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi, conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu, păstrând în permanență obiectivul strategic de a face sportul accesibil cât mai multor români prin oferirea unui raport calitate - preț foarte bun.

Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji și altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist. Începând cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel chiar în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu Fabricat în România.


DESPRE PEGAS
Pegas conține în egală măsură pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbană și dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi cu design funcțional, dezvoltând sisteme durabile de transport alternativ.

Taguri: decathlonpegasmarketplace
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/decathlon5/marketplace-decathlon-ro-isi-extinde-oferta-de-biciclete-si-echipamente-cu-un-celebru-brand-romanesc-pegas-este-acum-disponibil-pe-decathlon-ro