DECK Computers International devine distribuitor LG pentru Romania

BUCURESTI - 24 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C

Companie cu experienta de 20 ani in promovare, distributie si suport tehnic pentru produsele IT&C,
DECK Computers International devine distribuitor pentru produsele LG in Romania.

LG Romania si DECK Computers International, vor pune la dispozitia pietei romanesti solutii si produse LG din segmentele IT, CONSUMER , Solutii CD&S, dublate de un suport deosebit pentru reselleri si integratori, asigurad astfel satisfactia clientilor care vor beneficia de cele mai noi tehnologii si produse LG.

Companie cu experienta de 20 ani  in promovare, distributie si suport  tehnic pentru produsele IT&C, DECK Computers International devine distribuitor pentru produsele LG in Romania in urma acordului incheiat cu producatorul corean LG pentru produsele sale din segmentele: IT (monitoare, discuri optice), CONSUMER ( televizoare, audio-video),  Solutii CD&S(Hotel TV, Digital Signage, VCS, Security, NWMNT).

„Ne propunem să demonstrăm eficienţa produselor noastre, special concepute pentru a oferii beneficii reale şi pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale consumatorilor şi afacerilor lor. Acest parteneriat cu DECK Computers International ne va consolida poziţia pe piaţa locală şi va atesta în acelaşi timp investiţiile noastre în crearea inovaţiilor. Vom continua să inovăm şi să lansăm produse care întâmpină şi satisfac nevoile consumatorilor, asa cum afirmă filosofia fundamentală a companiei, aceea de a crea produse care completează perfect stilul de viaţă al consumatorilor din Romania” a afirmat Roh Pan Ock, Presedintele LG Electronics Romania.

 LG Romania si DECK Computers International, vor  pune la dispozitia pietei romanesti cele mai bune solutii si produse LG, dublate un suport deosebit pentru reselleri si integratori.    

 

Despre LG Electronics, Inc.    LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 066570.KS) este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 80.000 de angajati in cele 115 de birouri. Alcatuita din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, si Air Conditioning & Energy Solutions, si cu vanzari globale de 48.2 miliarde USD in 2010, LG Electronics este unul dintre cei mai mari producatori de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile, sisteme audio-video, aparate de aer conditionat si masini de spalat de pe piata mondiala. LG este partener global Formula 1 si partener tehnologic Formula 1.  Pentru mai multe informatii, vizitati www.lg.com. 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/deck-computers/deck-computers-international-devine-distribuitor-lg-pentru-romania