Deco Plast urmareste cresterea portofoliului de produse cu eficienta energetica ridicata

BUCURESTI - 3 martie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Imobiliare

Live site

Anul 2021 a inceput lent datorita situatiei globale actuale. Incepand cu luna mai 2021 lucrurile au revenit la normal, chiar depasind asteptarile noastre, iar capacitatea de productie a fost folosita la maxim.
Anul 2021 a debutat cu o scadere pe piata externa si o crestere neasteptata pe piata interna. Ina doua jumatate a anului, exporturile au prezentat o traiectorie ascendenta, depasind in volum anii anteriori.

Finalul anului 2021 a fost marcat si de inceperea colaborarii cu producatorul de profile Veka. Este o colaborare pe care o anuntam cu mare entuziasm deoarece noi consideram ca ne intregeste gama de produse si vine ca un plus de diversitate mult asteptat.

Dupa cum spuneam si mai sus, anul 2021 a fost un an plin. Am finalizat procesul de relansare a Brand-ului pe care ni-l doream de mult timp. Vom continua anul acesta constructia unei imagini noi si omogene atat in mediul virtual cat si in planul fizic care speram sa ne consolideze pozitia pe piata producatorilor de tamplarie din pvc.

Tot pe final de 2021 am decis sa dam startul unei noi investitii. Este un plan ambitios marcat de cea mai mare investitie a noastra de la infiintarea companiei in anul 2004 pana in prezent.

Tehnologia de productie de ultima generatie ne va permite sa realizam proiecte de tamplarie de cea mai inalta calitate si sa asiguram un termen de livrare optim.  Aceasta noua unitate va gazdui doua linii operationale si va fi destinata productiei tamplariei cu eficienta energetica ridicata atat pentru piata interna cat si pentru piata europeana. Noi preconizam ca aceasta va fi operationala incepand cu a doua jumatate a anului 2022.

Despre DECO PLAST

Deco Plast este o companie infiintata in 2004 avand ca principal obiect de activitate productia si distributia de tamplarie din pvc. Activitatea noastra face parte din domeniul mai mare al constructiilor. In prezent producem o medie de 500 de unitati pe zi si avem 150 de persoane angajate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/deco-plast/deco-plast-urmareste-cresterea-portofoliului-de-produse-cu-eficienta-energetica-ridicata