Ventiloconvectoare de pardoseala Clima Canal 8.5 cm inaltime! Ferestre mari fara condens! Livrare din stoc!

BUCURESTI - 2 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Live site

Adancime minima, caldura maxima!

Clima Canal - ventiloconvector de pardoseala pentru incalzire si ventilatie.
Silentios si discret, Clima Canal ofera cel mai mare confort climatic posibil avand dimensiunile: inaltime 8.5 cm, latime 18 cm si lungimi de 72 cm, 108 cm, 144 cm si 180 cm. Cutiile se pot interconecta astfel incat, la nivelul pardoselii, sa aveti o grila continua, potrivita pentru orice fereastra.

Nivelul de zgomot: sub 29 de dB!

Aplicatii: cladiri rezidentiale cu ferestre mari, cladiri de birouri cu fatade de sticla, magazine cu vitrine, showroom-uri, conservatoare, holuri, sere, etc.

Grilele pot fi din aluminiu natur sau vopsit intr-o paleta larga de culori sau pot fi din lemn de stejar, fag si merbau.

Pentru situatia in care golul din pardoseala dv. pana la finit nu depaseste 6 cm, solutia este Ventiloconvectorul de pardoseala Micro Canal inaltime 6 cm, latime 13 cm si lungimi variabile, grila fiind din inox natur sau vopsit.

Daca ati optat pentru incalzirea in pardoseala sau aveti necesarul termic acoperit de alte calorifere sau corpuri de incalzire, pentru a elimina condensul din zona ferestrelor mari, va recomandam convectoarele de pardoseala, fara ventilatoare, Mini Canal - inaltime de la 9 cm, latime de la 14 cm si lungimi variabile intre 70 cm si 490 cm. Acestea vor asigura o perdea de aer cald in zona vitrata si vor elimina condensul iar primavara si toamna vor asigura un confort climatic placut, cu un consum energetic redus.

Si pentru situatia in care, constructiv, nu aveti posibilitatea sa ingropati in pardoseala un echipament de incalzire, Decorad va propune modelul MINI - radiatoare cu picioruse care se monteaza pe pardoseala finita. Inaltimea lor cu tot cu picioruse este de minim 14.5 cm (8 cm calorifer, 6.5 cm picioruse).

Decorad Ventiloconvectoare Clima Canal

Decorad Ventiloconvectoare Clima Canal

DECORAD Industrie comercializeaza calorifere de design, convectoare si ventiloconvectoare de pardoseala, ideale pentru orice amenajare interioara, rezidentiala, birouri sau spatii comerciale:

-       Calorifere de otel, plane sau cu elementi, modele verticale sau orizontale, cu inaltimi de la 8 cm

-       Calorifere economice de joasa temperatura, tehnologie Low H2O, de ultima generatie, pretabile pentru sistemele de incazire clasice dar mai ales pentru sistemele de incalzire cu centrale in condensatie, pompe de caldura, panouri solare, apa geotermala.

-       Calorifere decorative de aluminiu

-       Calorifere de fonta cu modele retro Belle Epoque, recomandate in amenajarile clasice si pentru cladiri monumente istorice

-       Calorifere inox si calorifere cromate

-       Calorifere cu panou de lemn - model Knockonwood sau din MDF colorat - model Play. Sunt ideale pentru camerele de copii pentru ca panoul nu se incalzeste niciodata mai mult de 43 grade, deci nu exista riscul de arsuri, are laturile rotunjite iar robinetii si fitingurile se monteaza in interiorul panoului, unde cei mici nu au acces

-       Calorifere cu oglinda

-       Calorifere de baie port-prosop

-       Calorifere tip coloana, semicoloana si de colt

 

Pentru zonele cu pereti cortina, fatade de sticla sau suprafete vitrate mari, va recomandam:

-       Calorifere de plinta cu inaltime redusa, de la 8 cm inaltime

-       Convectoare de pardoseala de la 9 cm inaltime

-       Ventiloconvectoare de pardoseala de la 6 cm inaltime sau ventiloconvectoare de perete si de tavan

Va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3 (langa Mall Vitan) pentru a ne consulta in alegerea echipamentelor potrivite proiectelor dvs. de arhitectura si instalatii.