Cafe Deko in turneu national!

BUCURESTI - 2 iunie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Cafe Deko ti-a pregatit o surpriza! Cei mai buni performeri de stand-up ai momentului si-au pus in cap sa faca o tara intreaga sa rada!

Stand-up comedy isi are radacinile in divertismentul popular american din secolul XIX. La noi in tara, acest fenomen a vazut lumina zilei in Cafe Deko, comedy clubul cu cea mai veche traditie in domeniu si cu cei mai buni performeri.

Cafe Deko se deschide-n toata tara!

Turneul de stand-up Cafe Deko este un eveniment special dedicat entertainmentului de calitate si care vizeaza publicul din principalele orase ale tarii. Cei trei B, Badea, Bobo si Bordea vor incanta spectatorii din Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Iasi, Bacau, Pitesti, Craiova, Sibiu si Brasov, in perioada 9 Iunie - 17 Iulie. In perioada imediat urmatoare, cei trei B vor putea fi urmariti pe litoral, pana pe 15 August.Programul complet al turneului poate fi vizionat pe www.dekocafe.ro si pe www.facebook.com/cafe.deko

Badea, Bobo si Bordea mai pot fi vazuti la Cafe Deko Bucuresti Vineri, 3 Iunie, Sambata, 4 Iunie si la Silver Church in cadrul spectacolului de debut al turneului national, in data de 9 Iunie. Pasionatilor de stand-up le oferim  invitatii la B'ESTFEST Summer Camp, pana in data de 25 Iunie 2011. Pentru rezervari si informatii va rugam sa sunati la 0733. 10. 22. 88.

Turneul national de stand-up este o initiativa Cafe Deko, sustinuta de Nutline, Music Channel, Radio 21, Metropotam, Calendar Evenimente, B'ESTFEST Summer Camp, www.tion.ro, www.timisoreni.ro, Ziarul Timisoara, Porsche Inter Auto.