Designerul român Ellida Toma și-a lansat prima colecție

BUCURESTI - 11 septembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Cinema by Ellida Toma – un tribut adus feminității

Designerul român Ellida Toma și-a lansat prima colecție
  Fiecare decadă are amprenta ei retro și mă bucur să spun că, de câțiva ani, ne îndreptăm atenția cu nostalgie și admirație la Hollywood Golden Age. Ellida Toma și-a ales inspirat această temă, reușind să recreeze parfumul acelor vremuri în colecția Cinema. Am văzut finețe, dar și elemente provocatoare și opulență, într-un cuvânt glamour-ul care încă ne fascineaza, la 80 de ani distanță. 

Adina Buzatu

Cinema by Ellida Toma – un tribut adus feminității

 

Designerul român Ellida Toma și-a lansat, pe 04 septembrie 2013, la Hotel J.W. Marriott, prima colecție ”Cinema” în cadrul unui show care a vorbit în egală măsură despre  feminitate și masculinitate, despre senzualitate și putere. Gazdele evenimentului au fost Răzvan și Dani, iar printre invitați s-au numărat nume cunoscute din sfera showbiz-ului, modei, a diplomației, a afacerilor. Încălțămintea colectiei a fost semnată de Mihai Albu, iar special Guest a fost Adina Buzatu.

”După un an de muncă pentru această colecție mi-am dorit foarte tare acest eveniment și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Am fost inspirată de perioada anilor '30, întreaga colecție fiind o reinterpretare a stilului Art Deco într-o maniera modernă, actuală. În realizarea colecției Cinema am folosit paiete, transparențe de tulle și voaluri de mătase, completate de dantelă și broderii cu motive geometrice. Gama cromatică este dominată de culori pastelate, dar și-au făcut loc și accente în tonuri de roșu, negru și nuanțele metalelor prețioase. Pentru mine a fost o seară foarte specială și am fost copleșită de energia și aprecierile celor prezenti, cărora le mulțumesc”, a declarat Ellida Toma.

Cinema” reprezintă, de fapt, femeia rafinată, misterioasă, în același timp pasională şi romantică, senzuală şi sensibilă, o femeie preocupată de propria imagine. Gama cromatică este dominată de culori pastelate, nuanţe delicate de nude-uri, griuri calde și colorate, rozuri pudrate, nuanțe de alb vechi, verde, bej caramel, dar și transparențe perlate. În noua colecție și-au facut loc şi accente în tonuri de roşu iar stilul "Art Deco" străluceşte, cu senzualitate, în negru, aur şi argint.

Ellida Toma a studiat design vestimentar și colaborează cu designerul Cosmina Englizian, care a intrat în Cartea Recordurilor cu spectaculoasa rochie realizată dintr-un număr impresionant de elemente de cristal marca CRYSTALLIZED TM Swarovski.

Printre invitați s-au aflat: Anca Rusu și Ștefan Lungu, Nicola, Irina Margareta Nistor, Alin Gălățescu, Kamara, Andrei Leonte, Roxana Ionescu, Amna, Mihai Mitoșeru, Daniela Crudu, Falvia Mihășan, Sony Flame, Șerban  Copot și mulți alții.

Partenerii evenimentului: Ford, Campofrio, Rexona, Silhouette, Trend’s by Adina Buzatu, Cosmina Englizian Couture, Artist Salon, Wella, Sp, Pepsi, Campari, Holver, Mavinni Mobili, Metropolis Casino, MRA Models, Maria Calinescu, EPR, J.W.Marriott.