delao    

Comunicate de presa si evenimente pe tema delao

 • delao. Delaco Miez de Lapte - Produsul anului 2013

  delao

  Bucuresti - 17 May 2013

  Comunicat de Delaco Distribution S.A.

  Delaco Miez de Lapte a fost câştigătorul titlului „ Produsul Anului 2013 ” în categoria brânzeturi, în cadrul Galei organizate de Media Concept Store, agenţia ce decernează în România acest titlu, pe baza voturilor a peste 3500 de con ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: delao distribution , miez de lapte , produsul anului 2013

  Vezi toate comunicatele de presa despre delao

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul delao.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la delao. Informatiile despre delao cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul delao, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la delao, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.