Campania pentru strangere de fonduri "Ajuta-l sa ramana in viata"

BUCURESTI - 15 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Social

Scoala “Scoala MEA” si Asociatia “Speranta pentru Tine” demareaza campania “Ajuta-l sa ramana in viata”, campanie de colectare de fonduri ce se va desfasura in perioada 08.11.2010-10.12.2010, pentru un numar de 250 de copii,spitalizati zilnic in sectiile de pediatrie oncologica ale spitalelor Fundeni si Victor Gomoiu.

Campania pentru strangere de fonduri

 Banii stransi vor fi folositi exclusiv pentru achizitia de medicamente si logistica medicala (albumina,antibiotice,antitermice etc).

Campania se va finaliza cu un targ de produse confectionate de elevii scolii”Scoala MEA” si cu o petrecere tematica “Crazy Hat Evening”.

Targul de produse desfasurat sub egida “Copiii vostri ajuta copiii altora” va avea loc in sediul scolii, str Zeletin nr 10-12,in data de 03.12.2010, ora 17.00.

Party-ul ”Crazy Hat Evening” va avea loc in data de 10.12.2010,ora 20.00, in clubul “Joy Club”, str.Vasile Lascar nr 171, cu o taxa de participare de 250 lei/persoana.

Banii colectati, atat din vanzarea produselor confectionate de copii precum si din organizarea petrecerii pentru adulti ,vor fi directionati in totalitate pentru sustinerea tratamentelor medicale pentru copiii din cele doua spitale.

 Ce poti face tu alaturi de noi?

 

1.poti dona o suma de bani in contul Asociatiei “Speranta pentru Tine”;

 

2.poti sponsoriza evenimentul “Crazy Hat Evening” prin participarea la :

·    asigurarea meniului pentru petrecere(60 persoane )·       

- asigurarea unui numar de  produse,pentru licitatie,produse ce personalizeaza compania ta (se vor licita un numar aprox. de 20 obiecte);

·  asigurarea premiilor pentru tombola(un numar aprox de 25 premii)·  asigurarea obiectelor-marca a evenimentului (obiecte ce vor fi daruite participantilor la eveniment);

·  asigurarea premiilor de participare pentru elevii implicati in confectionarea produselor supuse vanzarii(150 medalii,3 cupe)

·  asigurarea promovarii  evenimentului in mass media(communicate de presa,site-uri etc);

·  asigurarea materialelor publicitare(flyere,bannere etc).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/delphi-serv-trade-srl/campania-pentru-strangere-de-fonduri-ajuta-l-sa-ramana-in-viata