Comunicate Delphi Serv&Trade SRL

Delphi Serv&Trade SRL

Compania Delphi Serv&Trade SRL a emis 4 comunicate de presa

 • O picatura de respect!

  BUCURESTI - 26 septembrie 2012

  Suntem o firma de distributie a echipamentelor de igiena , a materialelor igienico- sanitare , a echipamentelor pentru curatenie , dar ne veti regasi si pe piata furnizorilor de servicii de curatenie.

  Ne-am infiintat din respect pentru cei din jur: Din respect pentru tine! - si profitam de fiecare ocazie sa multumim tuturor celor ce ne-au fost, sunt si ne vor fi alaturi.
      comunicatul de presa

 • Delphi Serv&Trade mai aproape de tine

  BUCURESTI - 28 iunie 2011

  Delphi Serv&Trade este o firma pe piata de distributie si a serviciilor de curatenie, infiintata din respect pentru cei din jur - actuali si viitori colaboratori.
  Echipa Delphi doreste sa multumeasca colaboratorilor sai pentru increderea acordata in ultimii 2 doi ani si pentru ajutorul acordat in imbunatirea serviciilor oferite.
      comunicatul de presa

 • Delphi Serv&Trade - din respect pentru tine

  BUCURESTI - 28 iunie 2011

  Delphi Serv&Trade este o firma pe piata de distributie, infiintata din respect pentru cei din jur - actuali si viitori colaboratori.

  Echipa Delphi este o echipa formata din personal tanar care a fost de fiecare parte a baricadei, atat client sau beneficiar, cat si furnizor sau prestator.
  Pentru colaboratorii nostri, Echipa Delphi vine in intampinarea necesitatilor acestora cu o gama variata de de servicii si produse.    comunicatul de presa

 • Campania pentru strangere de fonduri

  BUCURESTI - 15 noiembrie 2010

  Scoala “Scoala MEA” si Asociatia “Speranta pentru Tine” demareaza campania “Ajuta-l sa ramana in viata”, campanie de colectare de fonduri ce se va desfasura in perioada 08.11.2010-10.12.2010, pentru un numar de 250 de copii,spitalizati zilnic in sectiile de pediatrie oncologica ale spitalelor Fundeni si Victor Gomoiu.    comunicatul de presa