PARTY "Crazy Hat Evening"

Locul desfasurarii: Clubul “Joy Club”

Organizator: Scoala MEA si Asociatia "Speranta pentru tine"

PARTY

Scoala “Scoala MEA” si Asociatia “Speranta pentru Tine” a demarat campania “Ajuta-l sa ramana in viata”, campanie de colectare de fonduri ce se va desfasura in perioada 08.11.2010-10.12.2010, pentru un numar de 250 de copii,spitalizati zilnic in sectiile de pediatrie oncologica ale spitalelor Fundeni si Victor Gomoiu.

 Banii stransi vor fi folositi exclusiv pentru achizitia de medicamente si logistica medicala (albumina, antibiotice, antitermice etc).

Campania se va finaliza cu un targ de produse confectionate de elevii scolii”Scoala MEA” si cu o petrecere tematica “Crazy Hat Evening”.

Targul de produse desfasurat sub egida “Copiii vostri ajuta copiii altora” a avut  loc in sediul scolii,str Zeletin nr 10-12,in data de 03.12.2010, ora 17.00.

Party-ul”Crazy Hat Evening” va avea loc in data de 10.12.2010, ora 20.00, in clubul “Joy Club”,str.Vasile Lascar nr 171,cu o taxa de participare de 250 lei/persoana.

Banii colectati, atat din vanzarea produselor confectionate de copii precum si din organizarea petrecerii pentru adulti ,vor fi directionati in totalitate pentru sustinerea tratamentelor medicale pentru copiii din cele doua spitale.

Despre DELPHI SERV&TRADE SRL

Echipa Delphi Serv&Trade va multumeste pentru interesul acordat produselor si serviciilor oferite de societatea noastra si va invita sa parcurgeti cu incredere site-ul: http://delphionline.ro Delphi Serv&Trade va pune la dispozitie produse pentru executarea activitatilor de curatenie, echipamente pentru curatenie, materiale igienico-sanitare, produse de unica folosinta, si nu in ultimul rand servicii de curatenie. Din respect pentru tine! Din respect pentru mediul inconjurator!

Confirmare pana la data: 10 decembrie 2010

Participare: Taxa de participare

Taguri: copiiclubpetrecereajutorfonduripediatrieoncologiepartyscoala
Sponsori eveniment:
  • Fun Science Fun Science
  • Food Mania Food Mania
  • Delphi Serv&Trade Delphi Serv&Trade
Parteneri eveniment:
  • Asociatia Asociatia
  • Scoala Scoala