Targul de produse "Copiii vostri ajuta copiii altora"

Locul desfasurarii: Scoala "Scoala MEA"

Organizator: Scoala "Scoala MEA" si Asociatia "Speranta pentru tine"

Draga prietene,

Scoala “Scoala MEA” si Asociatia “Speranta pentru Tine” demareaza campania “Ajuta-l sa ramana in viata”, campanie de colectare de fonduri ce se va desfasura in perioada 08.11.2010-10.12.2010 , pentru un numar de 250 de copii,spitalizati zilnic in sectiile de pediatrie oncologica ale spitalelor Fundeni si Victor Gomoiu.

 Banii stransi vor fi folositi exclusiv pentru achizitia de medicamente si logistica medicala (albumina,antibiotice,antitermice etc).

Campania se va finaliza cu un targ de produse confectionate de elevii scolii”Scoala MEA” si cu o petrecere tematica “Crazy Hat Evening”.

Targul de produse desfasurat sub egida “Copiii vostri ajuta copiii altora” va avea loc in sediul scolii,str Zeletin nr 10-12,in data de 03.12.2010,ora 17.00.

Party-ul”Crazy Hat Evening” va avea loc in data de 10.12.2010,ora 20.00,in clubul “Joy Club”,str.Vasile Lascar nr 171, cu o taxa de participare de 250 lei/persoana.

Banii colectati, atat din vanzarea produselor confectionate de copii precum si din organizarea petrecerii pentru adulti ,vor fi directionati in totalitate pentru sustinerea tratamentelor medicale pentru copiii din cele doua spitale.

 

Ce poti face tu alaturi de noi?

 

1.poti dona o suma de bani in contul Asociatiei “Speranta pentru Tine”;

2.poti sponsoriza evenimentul “Crazy Hat Evening” prin participarea la :

 • asigurarea meniului pentru petrecere(60 persoane )
 •  asigurarea unui numar de  produse,pentru licitatie,produse ce personalizeaza compania ta(se vor licita un numar aprox. de 20 obiecte);
 • asigurarea premiilor pentru tombola(un numar aprox de 25 premii)
 • asigurarea obiectelor-marca a evenimentului (obiecte ce vor fi daruite participantilor la eveniment);
 • asigurarea premiilor de participare pentru elevii implicati in confectionarea produselor supuse vanzarii(150 medalii,3 cupe);
 • asigurarea promovarii  evenimentului in mass media(communicate de presa,site-uri etc);
 • asigurarea materialelor publicitare(flyere,bannere etc).

 

Ce facem noi pentru tine?

 

 1. vom posta logo-ul firmei tale pe site-ul oficial al evenimentului si pe site-ul “Scoala MEA” si “Speranta pentru Tine”
 1. iti vom pune la dispozitie spatiu publicitar (roll up) atat in cadrul targului de produse cat si in cadrul petrecerii “Crazy Hat Evening”
 1. te vom nominaliza ca sponsor in cadrul comunicatelor de presa
 1. vom sprijini promovarea firmei tale la parintii clienti ai scolii “Scoala MEA”
 1. iti oferim posibilitatea sa ajuti un copil sa ramana in viata!

 

Despre DELPHI SERV&TRADE SRL

Echipa Delphi Serv&Trade va multumeste pentru interesul acordat produselor si serviciilor oferite de societatea noastra si va invita sa parcurgeti cu incredere site-ul: http://delphionline.ro Delphi Serv&Trade va pune la dispozitie produse pentru executarea activitatilor de curatenie, echipamente pentru curatenie, materiale igienico-sanitare, produse de unica folosinta, si nu in ultimul rand servicii de curatenie. Din respect pentru tine! Din respect pentru mediul inconjurator!

Confirmare pana la data: 2 decembrie 2010

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
 • FoodMania FoodMania
 • Delphi Serv&Trade Delphi Serv&Trade
 • Fun Science Fun Science
Parteneri eveniment:
 • Scoala Scoala
 • Asociatia Asociatia
 • Clubul Clubul