DELROTI reia Programul BONUS CLIENT si in 2010!

Cluj-Napoca - 26 martie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Programul BONUS CLIENT a fost primit cu foarte mare entuziasm de catre clientii DELROTI, motiv pentru care ne-am hotarat sa mentinem acelasi program si pentru anul 2010!

Agentia tipografica DELROTI doreste sa multumeasca tuturor clientilor cu care lucreaza, iar pentru perioada martie – decembrie relanseaza programul de bonusuri pentru clientii sai.

Programul se imparte in 2 promotii, una adresata clientilor noi si alta adresata clientilor fideli.
Astfel, toti clientii care nu au mai comandat produse tipografice la DELROTI primesc 10% reducere la prima comanda in lunile martie – august.

Pentru clientii fideli DELROTI am pregatit o serie de bonusuri exprimate in puncte, care vor putea fi folosite fie la valoare intreaga, in cazul in care acestia vor comanda produse din cadrul ofertei publice de „Agende si calendare 2011”, fie la jumatatea valoarei punctelor, in cazul in care doresc sa comande alte produse tiparite, in afara ofertei de „Agende si calendare 2011”.

DELROTI vine si mai mult in ajutorul clientilor sai. Doriti sa beneficiati si dvs. de Programul BONUS CLIENT? Sunati acum la 0264-599.663 sau la 0745.204.467 sau scrieti-ne la vanzari@delroti.ro.

Aflati mai multe despre promotia noastra la adresa: http://www.delroti.ro/bonus_client.html

Despre DELROTI

DELROTI este agentia de tipar din Cluj cu 20 de ani de experienta pe piata nationala de tipar care ofera produse tiparite, de la materiale de prezentare, materiale promotionale si publicitare pana la tiparituri securizate. Tipografia DELROTI ofera o serie de produse pe stoc: calendare, agende, pungi de cadouri din hartie, notes-uri.

Andreea Oprea
Consultant marketing
DELROTI
www.delroti.ro

vanzari@delroti.ro