Oportunitate preluare afacere in Delta Dunarii

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, Internet

Live site

Societatea DELTA EXPLORER SRL pune la dispozitie o afacere la cheie , inclusiv portofoliul de clienti, pasionatilor pentru turism in Delta Dunarii .

1. Hotel Plutitor 4**** cu certificat atestare Ministerul Turismului.

2. Remorcher pentru tractare hotel plutitor.

3. Ambarcatiuni cu motor ideale pentru pescuit si plimbari

4. Echipamente sporturi nautice : banana Kingfisher & ski nautic

5. Website: www.deltaexplorer.ro

Oportunitate preluare afacere in Delta Dunarii

Delta Explorer localizat in Tulcea, unul dintre primele hoteluri plutitoare din Delta Dunarii, este de vanzare .

Societatea DELTA EXPLORER SRL pune la dispozitie o afacere la cheie, inclusiv portofoliul de clienti, pasionatilor pentru turism in Delta Dunarii. Afacerea are un mare potential de crestere cu investitii in marketing si promovare intr-un domeniu de prezent si viitor in Romania, cel al explorarii Deltei dunarii.

Pe perioada exploatarii "Delta Explorer" a fidelizat atat o clientela familiala de week-end cat si mai multe grupuri private sau companii care vin sa faca regulat activitati recreative, sportive sau de team-building in timpul saptamanii.

Pe tot parcursul anului, Delta Dunării este o destinaţie a celor care doresc să se relaxeze departe de zgomotul oraşelor, în liniştea deplină ce caracterizează această împărăţie a apelor sau pe plajele superbe de la malul Marii Negre. De asemenea, pe acest taram de vis, pescari sportivi si vanatori din toate colţurile României şi din străinătate vin în căutarea unor memorabile partide de pescuit si vanatoare iar numarul acestora este in continua crestere.

Complexul valoreaza peste 260.000 de euro, dar investitorii interesati de "Delta Explorer" dispusi sa cumpere acest proiect, il pot achizitiona la un pret negociabil in functie de variante/oferte.

Acest pret include:

1) Hotel Plutitor 4**** cu certificat atestare Ministerul Turismului.

Specificatiile hotelului plutitor sunt:

- dimensiuni (28,3 m Lungime X 5 m Latime x 5 m Inaltime / 0,55 m Pescaj)

- generator Betamarine 15 kW & centrala termica & spatii depozitare echipamente pescuit

- bucatarie profesionala, frigidere, aparat gheata, lazi frigorifice externe pendru depozitare alimente

- salon restaurant 20 persoane, utilat cu instalatii A/C si caldura, sistem integrat TV / DVD / DISCO / Proiectie / Expresor Profesional / Aparat preparare apa calda & rece

- 9 camere duble pentru cazare turisti dotate cu grup sanitar, TV si A/C & caldura si 2 camere echipaj

- terasa externa la nivelul restaurantului pentru servirea de bauturi, frigider extern, instalatie bere draft si terasa plaja la nivelul superior dotata cu dus vara si sezlonguri

2) Remorcher pentru tractare hotel plutitor.

- poate fi utilizat si pentru transportul de marfa. Ambarcatiunea este in stare excelenta de functionare si are urmatoarele specificatii tehnice: dimensiuni 17,5 m Lungime X 4 m latime & 1,1 m Pescaj, motor Roman Diesel 180 CP si capacitate transport marfa 20 Tone.

3) Ambarcatiuni cu motor ideale pentru pescuit si plimbari.

- specificatii tehnice: 3 barci Romcraft cu motor Johnson 15 HP 4 timpi si pornire manuala & 1 barca Romcraft cu motor Suzuki 40 HP 4 timpi pornire automata, comenzi volan, ceasuri bord, lumini semnalizare si sonar Garmin

4) Echipamente sporturi nautice: banana Kingfisher & ski nautic.5) Website www.deltaexplorer.ro6) Portofoliul de clienti

Poate fi asigurata si o formare profesionala a viitorilor proprietari privind exploatarea hotelului, mentenanta instalatiilor, etc.

Delta Explorer nu are datorii, nici credite contractate.

Pentru mai multe detalii despre atractiile parcului vizitati site-ul nostru http://vanzare.deltaexplorer.ro si http://www.deltaexplorer.ro

In cazul in care aveti o oferta de pret serioasa puteti suna la 0726 301 110 (Persoana de contact: Florin Chirculescu) sau trimite un email la florinchirculescu@yahoo.com .