Delta Info a lansat, recent, forumul gradinamea.ro, un loc de intalnire pentru toti iubitorii de plante

BUCURESTI - 8 mai 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Delta Info a lansat forumul gradinamea.ro, locul de intalnire al tuturor iubitorilor de plante si pasionatilor de gradinarit. Lansarea este o continuare fireasca a proiectului gradinamea.ro, publicatie online de specialitate prezenta de peste 2 ani in spatiul web romanesc. In tot acest timp structura editoriala a fost imbunatatita permanent in functie de preferintele cititorilor, numarul articolelor a crescut iar subiectele au fost diversificate atingand astazi domenii ca plantele carnivore, cactusii si plantele suculente, amenajari in gradina, dar si protectia mediului sau evenimente din societatea civila. Rubrica noutati gazduieste stiri despre evenimentele viitoare cum ar fi expozitii de flori, intalniri, workshopuri.

Forumul gradinamea.ro este in primul rand un loc in care puteti discuta cu cei care va impartasesc pasiunea pentru flori si o sursa de informare asupra a tot ceea ce se intampla in domeniul horticol; ca noutate, forumul va mai gazdui luari de pozitie ale reprezentantilor societatii civile si comunicate ale ONG-urilor din domeniul protectiei mediului.

Gradinamea.ro va asteapta la dezbateri!

Despre Delta Info SA

Delta Info SA administreaza mai multe publicatii online de specialitate, avand un portofoliu de peste 20 de situri active. Grija fata de detaliu, corectitudinea informatiei si prezenta activa la evenimente sunt lucrurile definitorii pentru activitatea firmei.

Lavinia Rorich, redactor Gradinamea.ro
Stefan Burileanu 8-10, Bl. 12J, Sc.1, Sector 1 Bucuresti
Tel/Fax: 021 232 4616
office@gradinamea.ro