Delta Info promoveaza un nou concept de catalog virtual

BUCURESTI - 30 iunie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bazat pe conceptul “Iti aratam cum, iti spunem de unde si la ce pret”, catalogul virtual Incasa.ro se adreseaza deopotriva cititorilor interesati de amenajari interioare si gradini, cat si firmelor care doresc sa isi promoveze produsele intr-un mod inteligent

Elementul inovativ consta in structurarea informatiei pe doua planuri: articole care abordeaza teme privind amenajarile, si prezentari de produs. Acestea sunt strans legate, astfel incat alaturi de un articol care propune un plan de amenajare a unei camere, cititorii vor gasi alaturat toate produsele de care au nevoie pentru a-si pune in practica ideile.

Fiecare produs are o descriere tehnica, pret actualizat si datele de contact ale distribuitorului, astfel incat publicul isi poate face o imagine de ansamblu asupra pietei, comparand preturi si caracteristici tehnice fara a mai fi nevoiti sa viziteze mai multe magazine. Fata de alte cataloage, firmele inscrise au de aceasta data siguranta ca produsele lor vor ajunge direct la publicul tinta, la cei interesati strict de un anumit domeniu de activitate.

Catalogul Incasa.ro reprezinta ingemanarea dintre o publicatie de specialitate si un catalog obisnuit de produse, devenind astfel un instrument de marketing inteligent, util indeosebi in cazul campaniilor targetate pe o anumita audienta.

Lansarea catalogului va avea loc saptamana viitoare la adresa www.incasa.ro
Firmele care doresc sa se inscrie in catalog ne pot contacta la redactie pentru a stabili detaliile colaborarii.

Despre Delta Info SA

Delta Info SA administreaza mai multe publicatii online de specialitate, avand un portofoliu de peste 20 de situri active. Grija fata de detaliu, corectitudinea informatiei si prezenta activa la evenimente sunt lucrurile definitorii pentru activitatea firmei.

Dragos Serban
Manager proiect
Stefan Burileanu 8-10, Bl. 12 J, Ap. 2
tel/fax: 021 232 46 16