Gratuit! Zilnic! Raspunsuri la intrebari si sfatul medicului pentru animalele dumneavoastra de companie, oferite de www.zooland.ro si Cristian Dana, medic veterinar doctorand in stiinte medicale.

BUCURESTI - 8 februarie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Sfatul medicului pentru animalele dumneavoastra de companie va este oferit acum zilnic, gratuit de www.zooland.ro si Cristian Dana, medic veterinar, doctorand in stiinte medicale.

Ce este www.zooland.ro?
Aici ii poti gasi perechea, poti cere sfatul medicului sau pur si simplu ii poti lauda ispravile animalului tau preferat. Tot aici gasesti adresele cabinetelor medicale si ale magazinelor cu produse pentru animale, precum si sfaturile lui Sorin Dragomir, unul din cei mai renumiti dresori de caini din Romania.

Sfatul medicului.
Va raspunde doctorul Cristian Dana
medic veterinar, doctorand in stiinte medicale
Cabinet "Vet General Consulting"