Call for Projects – Dăm startul selecției pentru noul proiect editorial Portofolio by Delta Studio

BUCURESTI - 10 mai 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

La Delta Studio ne face o deosebită plăcere să venim cu idei noi pe care să le transformăm în realitate. Ne dorim să inspirăm și să aducem zâmbete pe buze prin demersuri originale și creative. Așa a luat naștere cel mai nou proiect al nostru, Portofolio by Delta Studio

call for projects

call for projects

Ce înseamnă Portofolio by Delta StudioÎnseamnă talent, pasiune și dedicare, toate adunate într-un singur loc – un proiect editorial cu cele mai reușite amenajări realizate cu produse de la noi.

Înseamnă oglindirea colaborării cu arhitecții de interior, designerii și clienții, cu care am dus la bun sfârșit proiecte de amenajare frumoase de-a lungul anilor.

Publicația Portofolio by Delta Studio va fi tipărită în 10.000 de exemplare și distribuită gratuit în cele 10 showroom-uri din țară, dar și prin intermediul firmelor partenere.

Anvergura publicației este susținută de experiența acumulată în urma publicării celor 5 ediții ale albumului LIFESTYLE | DESIGN | INTERIOR, din 2017 și până în prezent.

Așadar, dacă ai o baie, o bucătărie sau orice altă încăpere amenajată cu produse de la noi, te invităm să îți înscrii proiectul la adresa de e-mail marketing@deltastudio.ro, până la data de 1 iunie.

Despre Delta Studio

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00