Delta Studio va prezinta in premiera noutatile de la Targul International CERSAIE

BUCURESTI - 1 octombrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

O echipa Delta Studio a vizitat si anul acesta cel mai important targ de placi ceramice si sanitare Cersaie 2014.

Delta Studio va prezinta in premiera noutatile de la Targul International CERSAIE

Ceramica se reinventeaza, pariind pe formate vintage, fuziuni intre stiluri, reliefuri fine, degradeuri si mozaicuri cu efecte tip oglinda, toate pentru provocarea Cersaie.

In cadrul Targului International de la Bologna, Cersaie, au fost prezentate  noutati din lumea ceramicii si a camerelor de baie. In acest sens, 90 de producatori de gresie si faianta si-au expus noile colectii inspirate din cele mai recente tendinte in decorare si interioare.

Prin urmare, este stiut ca prin aplicarea noilor tehnologii, ceramica se reinventeaza in fiecare sezon si este capabila sa-si creeze propriul stil, cu detalii care fac ca fiecare model sa devina ceva personal si unic.Colectiile producatorilor de ceramica exploreaza liniile care ajung in orice parte a locuintei, atat la interior cat si la exterior.

 Dragostea pentru piesele clasice nu se pierde, ci, din contra, este in continua crestere. Stilul Patchwork se regaseste in compozitii ceramice tip mozaic, din ce in ce mai sofisticate. ”Cemento” ca aspect de baza - acel beton aparent mult ravnit in randul arhitectilor, care primeste modele geometrice colorate de inspiratie maura sau orientala.Ceramica inspirata din finisajele degradate va reprezenta noutatea ce va sta la baza trendului din anul viitor. Formatele ceramicii au adaugat hexagonul formelor rectangulare sau patrate obisnuite. Aceasta forma nu este una de neglijat, deoarece permite jocul in diferite compozitii.Pentru a tine pasul cu modelele de placari pentru pereti si pardoseli, ceramica a sintetizat unele stiluri intr-un rezumat deosebit de interesant si trendy.

Modelele de placi ceramice care vor domina trendurile anului 2015 sunt: parchetul ceramic, fie el texturat, stantat sau superlucios; placile ceramice tip ”cemento” cu aspect patinat, ”invechit”, formatele hexagon, decoruri de inspiratie arabeasca, placile cu aspect de pulbere metalica, reliefuri fine care dau texturi elegante finisajelor si nu in cele din urma, placile pe formate foarte mari care au ajuns la 1,6 x 3,2 m inspirate din lastrele mari obtinute din blocuri de marmura.

Despre Delta Studio

Delta Studio a fost gandit anume sa fie cadrul cel mai adecvat pentru conceperea solutiilor de amenjare, un laborator destinat experimentarii in avans a emotiei caminului visat.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00