designdeinterior.ro, o nouă platformă dedicată exclusiv designului de interior

BUCURESTI - 16 decembrie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, ONG

Romanian Interior Design Association (RIDA), prima și singura asociație profesională de design interior din România, a lansat www.designdeinterior.ro, un loc virtual și inspirațional pentru arhitecți, designeri de interior și alți profesioniști din domeniu, dar și oamenii pasionați de design interior.

Karim Rashid

Viețile noastre sunt îmbunătățite atunci când experimentăm frumusețea, confortul, luxul, performanța și utilitatea, împreună. Crearea unei case confortabile vine cu nevoia de mai puțin. Avem nevoie de lucruri fizice mai puține, dar mai bune.

Karim Rashid

RIDA vine în întâmpinarea nevoii de a forma pe piața din România o comunitate extinsă de profesioniști din domeniul arhitecturii și designului de interior (e.g. arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, companii de producție, firme de construcții, echipe de execuție, meșteri, etc.) care să modeleze viitorul în designul interior pe piața românească.

Misiunea asociației este de a susține și promova un standard ridicat de calitate estetică și funcțională, de a recunoaște meritele profesioniștilor din industrie și de a susține competitivitatea în rândul acestora, de a sprijini mediul educativ din România, de a încuraja antreprenoriatul și meseriile certificate. Toate demersurile asociației au ca scop final sensibilizarea oamenilor cu privire la impactul pozitiv pe care îl are designul interior asupra stilului de viață și bunăstării acestora. Designerul internațional, Karim Rashid, membru onorific RIDA, afirmă despre design că:

Daca ești arhitect sau designer de interior și vrei să faci parte din asociația RIDA și să contribui la crearea unei comunități de profesioniști în domeniu și la dezvoltarea platformei www.designdeinterior.ro trimite profilul tău, împreună cu proiectele realizate pe album@design de interior.

În curând, asociația va lansa și albumul ”Lifestyle Design Interior” 2022, un proiect editorial preluat de la Delta Studio dedicat celor mai reușite amenajări interioare rezidențiale. Albumul a fost lansat pentru prima dată în anul 2017 și este un proiect de referință pentru designul interior din România, fiind singura publicație care reunește sub aceeași copertă proiecte de design interior semnate de cei mai în vogă arhitecți și designeri de interiori din România.

Asociația este susținută de: OAR București, Kerama Marazzi, Porcelanosa, Laufen, Delta Studio, Egger, Wienerberger, Kludi, Grohe, Kuma, Alukonigstahl, Knauf Insulation, Porta Doors, Fluidmaster, Franke, Ravak, LG, SanSwiss, Electrolux, Blum, Barlinek, Alumil, Mendola Fabrics, Argenta, Fibrex, Sense.

Despre Delta Studio

De peste un sfert de secol, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.
CONTACT:
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/delta-studio/designdeinterior-ro-o-noua-platforma-dedicata-exclusiv-designului-de-interior